Prijavite svoje kamp za “Inovativan kamp godine” – posebna nagrada za inovativnost u hrvatskim kampovima

Tijekom prvih šest mjeseci u Hrvatskoj je ostvareno 5.7 milijuna dolazaka i 22.9 milijuna noćenja,  a odlične rezultate prate i kampovi. Od otvaranja pa do 02.07.2017. kampovi su ostvarili...

Tijekom prvih šest mjeseci u Hrvatskoj je ostvareno 5.7 milijuna dolazaka i 22.9 milijuna noćenja,  a odlične rezultate prate i kampovi.

Od otvaranja pa do 02.07.2017. kampovi su ostvarili 3.622.452 noćenja, odnosno porast broja noćenja u odnosu na lani od +25,9%. Od značajnijih tržišta, u kumulativu, Njemačka je na +42%, Slovenija na +10%, Nizozemska +7%, Italija +14% i Austrija +18%.

Promatrajući samo mjesec lipanj, ostvareno je 2.68 milijuna dolazaka i 13.54 milijuna noćenja. U usporedbi sa lipnjem prošle godine riječ je o porastu u dolascima od 32 posto, dok je u noćenjima zabilježen porast od 33 posto. Tako je i u lipnju u kampovima ostvareno porast od 46 posto.

Inovativan kamp godine – posebna nagrada za inovativnost u hrvatskim kampovima

Hrvatski kampovi iz godine u godinu konstantno investiraju u kvalitetu ponude i proširenje sadržaja i usluga, i to ne više kopirajući dobre primjere Europe već smišljajući i kreirajući vlastite lokalno prilagođene i inovativne koncepte. Tako već danas u hrvatskom kampingu imamo primjera vrhunskih wellness koncepata, specijaliziranih dječjih edukacija i zabave, tematskih zona, glampinga, aquaparkova i sl..

Iz Kamping udruženja Hrvatske ( KUH ) pozivaju sve kampove da prijavite specifičnosti, kreativnosti i inovativnosti bilo koje vrste u kamping ponudi i novost u 2017. godini, a najbolji projekti će na ovogodišnjem XI. kamping kongresa dobiti posebno priznanje za naijnovativniji koncept u kampu. „Pozivamo kampove da nam prijave sve inovativne projekte realizirane u 2017. godini. Svoje prijave pošaljite do petka 21.7. na mail info@camping.hr, uz nekoliko rečenica objašnjenja, prijavite nam sve kreativne i inovativne ideje, koncepte, usluge, tipologije smještaja i bilo što drugo uvedeno u poslovanje vašega kampa u 2017., a što iskače iz okvira standardne ponude“ ističu iz KUH-a

 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN