Promocija virtualne turističke kartice Karlovačke županije na autocesti ARZ

Početkom srpnja, Karlovačka županija predstavila je novi turistički proizovd – turističku aplikaciju odnosno virtualna turistička kartica Karlovačke županije pod nazivom „In medias res“. Tako je po prvi puta objedinjena...

Početkom srpnja, Karlovačka županija predstavila je novi turistički proizovd – turističku aplikaciju odnosno virtualna turistička kartica Karlovačke županije pod nazivom „In medias res“.

Tako je po prvi puta objedinjena turistička ponuda na jednom mjestu i to putem mobilne turističke kartice. Virtualna turistička kartica djeluje po principu modela umrežene ponude uz poticaje i popuste za turiste koji se odluče na boravak u županiji.

Predstavljanje i promotivna podjela Turističke kartice Karlovačke županije na autocesti ARZ-a

Kao jedna od prvih promotivnih aktivnosti, iz Karlovačke županije su se pametno iskoristiti dolazak gostiju na autocestu ARZ točnije na ulazu u Lučko. Osim što gosti prolaze kroz Karlovačku županiju, ovo je još jedan promotivni potez s ciljem da se motivira goste da skrenu s autoceste na putu ili povratku s mora. Pogotovo i za strane turiste, da ostvare bar jedno noćenje, kako bi odmorili od puta prema Jadranu.

Tom su prigodom na izlasku s auto-ceste u Karlovcu sudionici promotivno podijelili Turističku karticu turistima koji prolaze kroz Karlovačku županiju.

Foto: Karlovačka županija

Za ovu prigodu je tiskano je 50 tisuća informativnih letaka, 35 tisuća na hrvatskom i 15 tisuća na engleskom jeziku, koji će biti podijeljeni gostima, pretežno na naplatnim kućicama autoceste u Lučkom i u Karlovcu.

Direktorica TZ Karlovačke županije Dina Begić izjavila je da će informatini letak biti dostupna u svim turističkim zajednicama te njihovim turističko informativnim centrima u Karlovačkoj županiji, a moći će se nabaviti i na turističkim lokalitetima gdje se za to pokaže interes.

Sustav pogodnosti za krajnjeg gosta je potpuno besplatan i koncipiran na način da što ga više gost koristi time i ostvaruje više ušteda, i to kod trenutno 231 partnera iz turističko-ugostiteljskog sektora s područja županije. Svakako preporuka za sve turističke djelatnike da se priključe projektu.

Virtualna turistička kartica Karlovačke županije pod nazivom „In medias res“ može se preuzeti OVDJE

Foto: Karlovačka županija

Povezane vijesti: