Promotivna akcija “Tjedan odmora vrijedan” kreće od 16. do 25. listopada

Od danas se zna službeni datum promotivne akcije “Tjedan odmora vrijedan”, projekt Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, a koja kreće od 16. do 25. listopada 2020. godine. Cilj akcije...

Od danas se zna službeni datum promotivne akcije “Tjedan odmora vrijedan”, projekt Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice, a koja kreće od 16. do 25. listopada 2020. godine. Cilj akcije je potaknuti domaće tržište na turističke aktivnosti u razdoblju pred i post sezone.

U akciju se mogu uključiti svi s turizmom povezani subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, ugostitelji, parkovi prirode i nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, zdravstveni turizam, nautika i dr., a prijave su moguće do 1. listopada.

Putem web stranice https://tjedanodmoravrijedan.hr/ svi zainteresirani mogu se uključiti te unijeti svoju ponudu i cijene za navedeni promotivni tjedan.

Svi sudionici koji se odluče biti dio ove kampanje, na svojim objektima moći će izložiti vidljive službene vizuale te na taj način jasno komunicirati prema javnosti da su dio ove nacionalne kampanje.

Povezane vijesti: