Prva konferencija o golf turizmu – Perspektive razvoja golf ponude Hrvatske

Prva konferencija o golf turizmu s temom “Perspektive razvoja golf ponude Hrvatske” održati će se od 28.-29.5. u Poreču. Tijekom konferencije održat će se atraktivni paneli, edukativne radionice na...

Prva konferencija o golf turizmu s temom “Perspektive razvoja golf ponude Hrvatske” održati će se od 28.-29.5. u Poreču.

Tijekom konferencije održat će se atraktivni paneli, edukativne radionice na znanstveno-stručnoj razini te predstavljanje pozitivnih međunarodnih primjera razvoja golf turizma.“Cilj nam je informiranje i edukacija o jednom od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu, svih zainteresiranih dionika te stvaranje pozitivne percpcije razvoja golfa u javnosti, a koja ima utjecaj i na politiku razvoja golfa u Hrvatskoj.” ističe Sunčana Matić iz Lux promocije.  Svrha je i obrazovanje administracije od državne do lokalne razine o pojedinim aspektima golfa kako bi se ubrzali procesi izdavanja potrebnih rješenja, dozvola i drugih poslova potrebnih za izgradnju golf igrališta i privlačenje investitora.

Prvi dan održat će se panel rasprava, predstavljanje pozitivnih međunarodnih primjera razvoja golfa, predavanja na znanstveno-stručnoj razini. Sudionici imaju mogućnost interakcije i razmjene iskustava s turističkim liderima i golf stručnjacima. Drugi dan održat će se u suradnji s Hrvatskim golf savezom i Golf klubom Parentium, golf škola na golf vježbalištu u Zelenoj laguni pod vodstvom Dražena Slamara, golf savjetnika i Diega Žužića, hrvatskog golf reprezentativca.

Više informacija potražite o konferenciji o golf turizmu pogledajte ovdje

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN