Prvi Marriott u Hrvatskoj otvara vrata u Splitu do kraja godine

Gradnjom posljednje, 27. etaže splitski Dalmatia Tower sa svojih 135 metara visine  bit će najviša zgrada u Hrvatskoj i među najvišima u Europi. U prvi manji toranj uselia je...

Gradnjom posljednje, 27. etaže splitski Dalmatia Tower sa svojih 135 metara visine  bit će najviša zgrada u Hrvatskoj i među najvišima u Europi.

U prvi manji toranj uselia je OTP Banka koja je na 12 katova ima svoju Upravu i urede, a novi toranj nosit će ime „Dalmacija“, i bit će najviši u Hrvatskoj sa 115 metara visine u kojem će biti prizemlje i 27 katova.

No, ono važije, u sklopu drugog objekta poslovati će hotel s četiri zvjezdice Courtyard by Marriott, prvi u Hrvatskoj. Hotel će biti smješten od 16. do 27. kata, imati će 190 soba i apartmana kategoriziranih s četiri zvjezdice, a otvorenje je u planu do kraja 2021. godine.

Na najvišem vrhu zgrade osim soba hotela bit će i panoramski restoran s terasom. Pozicija hotela, samo petnaestak minuta šetnje do povijesne jezgre grada te dvadesetak minuta vožnje do splitske zračne luke, čini ga idealnim odabirom za smještaj poslovnih ljudi kojima je taj brend prije svega i namijenjen.

Ako sve bude po planu, Dalmatia Tower će krajem 2021. godine biti otvoren“, najavio je investitor, tvrtka Westgate Grou, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tako će više od 100 milijuna članova loyalty programa Marriotta konačno moći odabrati i Hrvatsku u sklopu Marriot ponude.

Foro: Westgate Group

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN