Radionica za pružatelje usluga seoskog turizma iz Zagrebačke županije

U Samoboru će se 17. veljače održati radionica "Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske".

Autor:  HrTurizam.hr

11. veljače 2022.

Turistička zajednica Zagrebačke županije u suradnji s Udrugom ruralnog turizma Hrvatske i Pučkim otvorenim učilištem Samobor organizira radionicu "Seoski turizam i kako ga zajednički promovirati putem Digitalnog kataloga seoskog turizma Republike Hrvatske".

Radionica će se održati u četvrtak 17. veljače 2022. g. u POP UP Kinu u Samoboru, Ul. 151. samoborske brigade HV 1 (Autobusni kolodvor u Samoboru), a prvenstveno je namijenjena poljoprivrednim gospodarstvima koja se bave pružanjem ugostiteljskih i turističkih usluga kao što su vinarije, kušaone, izletišta, agroturizmi, ruralni objekti za smještaj, farme i sl.

Cilj radionice je predstavljanje uloge i važnosti seoskog turizma i njegove digitalne promocije, uz istovremenu prezentaciju web aplikacije moj-seoski.hr koja prikuplja podatke o pružateljima usluga seoskog turizma za prvi Digitalni katalog seoskog turizma RH.

Upisom u Digitalni katalog, korisnici stječu pravo besplatne promocije na domaćem i inozemnim tržištima posredstvom web portala croatia.hr Hrvatske turističke zajednice.

Radionicu pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta provodi Aleksandra Kuratko Pani, voditeljica Udruge ruralnog turizma Hrvatske. Sudjelovanje na radionici je moguće uz predočenje Covid potvrde ili negativnog testa za bolest Covid-19 uz obavezno nošenje zaštitne maske.

Zainteresirani se mogu javiti najkasnije do utorka 15. veljače 2022. godine putem e-pošte: infodesk@visitzagrebcounty.hr ili telefonski na broj 01 4873 665.

Autor:  HrTurizam.hr

11. veljače 2022.