Rijeka će ponovno imati direktnu vezu s Münchenom, ruski Aeroflot povezuje Split i Moskvu

Croatia Airlines ipak će pokrenuti direktnu liniju između Münchena i Rijeke, dok ruski Aeroflot povezuje Split i Moskvu, javljaju iz Croaatian Aviation. Linija Munchen – Rijeka prometovati će 2...

Croatia Airlines ipak će pokrenuti direktnu liniju između Münchena i Rijeke, dok ruski Aeroflot povezuje Split i Moskvu, javljaju iz Croaatian Aviation.

Linija Munchen – Rijeka prometovati će 2 puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje, zrakoplovom tipa DashQ400, od 06. kolovoza do 27. rujna ove godine.

Zrakoplov će, kao i do sada, prvo odraditi let Split – Munchen, zatim liniju Munchen – Rijeka – Munchen, pa povratni let Munchen – Split. Raspored letova je ostao isti, s jutarnjim polaskom iz Munchena prema Rijeci, dok je povratni let prema Munchenu zakazan nešto iza podneva sa Zračne luke Rijeka.

Aeroflot najavljuje liniju prema Splitu

Ruski Aeroflot najavio je pokretanje svoje sezonske linije između Moskve i Splita. Od 01. kolovoza ponovno se uvodi direktna linija Moskva – Split koja će u prometu biti svakodnevno, zrakoplovom tipa A321 koji u floti ovog avioprijevoznika ima kapacitet od 183 sjedala.

Trenutno nema najava o početku prometovanja na liniji Moskva – Zagreb.

Izvor: Croatian Aviation

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN