Ryanair najavio 24 zimske linije iz Zagreba

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair je danas predstavio svoj prvi zimski red letenja u Zagrebu, koji će biti povezan s ukupno 24 linije do europskih odredišta poput Londona, Pariza, Milana,...

Irski niskotarifni avioprijevoznik Ryanair je danas predstavio svoj prvi zimski red letenja u Zagrebu, koji će biti povezan s ukupno 24 linije do europskih odredišta poput Londona, Pariza, Milana, Malage i Napulja. Ranije ovog ljeta Ryanair je otvorio svoju zagrebačku bazu s prvim zrakoplovom, a ista će se u prosincu povećati na bazu s ukupno tri zrakoplova kako bi podržala snažnu potražnju putnika za Hrvatsku.

Investicija je, kako poručuju iz Ryanaira, vrijedna 300 milijuna dolara i omogućit će 100 izravnih radnih mjesta i ukupno više od 750 radnih mjesta u Hrvatskoj. Putnici iz Hrvatske sada mogu rezervirati odmor ove zime na jednoj od 24 linije. Kako se putovanja oporavljaju nakon snažnih promjena koje je uzrokovala pandemija, Ryanair nastavlja s prometom i utjecajem na oporavak turizma diljem Europe.

ZIMSKI RED LETENJA U ZAGREBU – 24 LINIJE

Baden Baden
Basel
Bruxelles
Dortmund
Dublin
Dusseldorf
Eindhoven
Frankfurt

Göteborg
London
Malaga
Malta
Malmo
Manchester
Memmingen
Milan

Napulj
Oslo
Pariz
Pafos
Podgorica
Rim
Sofija
Solun

“Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao u oporavku turističke industrije nakon Covida i ojačao povezanost s ostatkom Europe jer Ryanair nastavlja rasti, a zračni prijevoz se vraća na razinu prije pandemije. Budući da Ryanair ove zime preuzima 55 novih zrakoplova ‘Gamechanger’ B737-8200, sa zadovoljstvom baziramo tri nova zrakoplova u Zagreb koji će, tijekom prve Ryanairove zime s bazom u Zagrebu, letjeti na ukupno 24 nove linije”, najavio je izvršni direktor Ryanaira, Michael O’Leary.

Kako bi proslavili ove 24 nove zimske linije, Ryanair pokreće prodaju sjedala po cijeni od 150 kuna, odnosno 19,99€ u jednom smjeru, za putovanja do kraja studenog 2021. Sjedala po promotivnim cijenama potrebno je rezervirati do četvrtka, 23. rujna, u ponoć. Budući kako će se ove nevjerojatno niske cijene brzo rasprodati, iz Ryanaira savjetuju putnicima da već danas osiguraju svoja mjesta putem web stranice Ryanaira.

Izvor: Ryanair

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN