zračna luka rijeka

Ryanair najavio povratak u Rijeku sljedeće godine

Nakon ovogodišnje pauze irski Ryanair, kako piše Croatian Aviation, vraća se u Zračnu luku Rijeka. Prva je to najava za riječku zračnu luku za sljedeću ljetnu sezonu. Ryanair u...

Nakon ovogodišnje pauze irski Ryanair, kako piše Croatian Aviation, vraća se u Zračnu luku Rijeka. Prva je to najava za riječku zračnu luku za sljedeću ljetnu sezonu.

Ryanair u ovoj ljetnoj sezoni nije prometovao prema Rijeci nakon duljeg razdoblja redovnih operacija, a ovaj je avioprijevoznik čak i u kriznoj 2020. godini imao tri redovne linije prema riječkoj zračnoj luci.

Od 27. ožujka sljedeće godine uvodi se linija Brussels Charleroi – Rijeka – Brussels Charleroi koja će biti u prometu dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, sve do 27. listopada 2022. godine. U tom će razdoblju, prema najavama, Ryanair ponuditi više od 23 tisuće sjedala.

Turistička zajednica Kvarnera u suradnji sa Zračnom lukom Rijeka odlučila je aktivno ući u pregovore s aviokompanijama za sljedeću ljetnu sezonu. Zbog toga ne bi trebalo biti iznenađenje ako ovaj avioprijevoznik u sljedećih nekoliko tjedana i mjeseci najavi još linija prema Rijeci!

Izvor: Croatian Aviation
Naslovna fotografija: Zračna luka Rijeka Facebook

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN