Ryanair od 01. srpnja ponovno leti za Zadar

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, jučer je u sklopu ljetnog reda letenja 2020. objavio kako ponovno uspostavlja 10 linija iz / za Zadar s početkom od 01. srpnja. Europljani...

Ryanair, najveći europski zračni prijevoznik, jučer je u sklopu ljetnog reda letenja 2020. objavio kako ponovno uspostavlja 10 linija iz / za Zadar s početkom od 01. srpnja.

Europljani se sada mogu veseliti povoljnim ljetovanjima u Hrvatskoj i uživati u suncu i prekrasnim plažama na omiljenim ljetnim odredištima, dok Hrvatski putnici već mogu ostvariti toliko željeni odmor bez obzira kod kuće ili u inozemstvu, ističu iz Ryanair-a.

Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje ponovnu uspostavu 10 linija iz/za Zadar, s početkom 1.srpnja 2020., u sklopu ljetnog reda letenja. Posebno nas raduje što ćemo ponovno okupiti prijatelje i obitelji, te dovođenje tisuća turista koji će pomoći razvoju regionalnoga gospodarstva i očuvanju brojnih radnih mjesta.” istaknula je Olga Pawlonka, voditeljica prodaje i marketinga za Jugoistočnu Europu te dodala kako je ovo također prilika za one putnike kojima su zbog ograničenja putovanja otkazani proljetni letovi da iskoriste svoje Ryanair vaučere i rezerviraju svoja putovanja.

Kako bismo proslavili ukidanje putničkih restrikcija i ponovno uvođenje 10 linija za Zadar, Ryanair je pokrenuo rasprodaju putničkih karata od samo  €23.99 eura, za putovanja u srpnju 2020., koja se moraju rezervirati do četvrtka, 11.06. u ponoć.” zaključila je Pawlonka.

S veseljem dočekujemo ponovnu uspostavu letova Ryanaira za Zadar, naglasio je Josip Klišmanić, direktor Zračne luke Zadar.”Ove godine Zadar spaja sa 10 destinacija kojima će se našim dragim gostima približiti prirodne ljepote Zadra i Hrvatske. Predivna priroda, zdrava hrana i nezaboravne uspomene je ono što će svaki naš posjetitelj pronaći u zadarskoj regiji.

Foto: Ryanair

Povezane vijesti: