Split dobiva prvi ClubSwan 36 trening centar na svijetu

ACI Sail i Nautor Swan dovode u Hrvastku prvi ClubSwan 36trening centar na svijetu. Riječ je o projektu ACI Sail koji je u suradnji s vrhunskim proizvođačem jedrilica Nautor’s Swan...

ACI Sail i Nautor Swan dovode u Hrvastku prvi ClubSwan 36trening centar na svijetu. Riječ je o projektu ACI Sail koji je u suradnji s vrhunskim proizvođačem jedrilica Nautor’s Swan službeno predstavljen na nautičkom sajmu u Genovi.

Adriatic Croatia International Club (ACI) je u jednom od najuglednijih svjetskih jedriličarskih klubova, Real Nautico de Palma, na Palma de Mallorci predstavio je svoj novi projekt ACI Sail, koji će obilježiti budućnost jedrenja na Jadranu i obogatiti ponudu kompletnog hrvatskog nautičkog turizma. 

Riječ je o jedinom svjetskom trening centru za ClubSwan 36, vrhunske jedrilice poznatog finskog proizvođača Nautor Swan. Centar će biti smješten u Splitu, a sam projekt spaja ACI-jevu tradiciju organiziranja regata, Jadran kao sjajnu jedriličarsku destinaciju i najmodernije jedrilice ClubSwan 36 u novo – sve kroz jedinstveno iskustvo jedrenja u Hrvatskoj.

Regata The Nations Trophy je nakon sajma u Genovi još jedna sjajna prilika za prezentaciju našeg inovativnog projekta ACI Sail. Nautor Swan kao globalni brend i ACI kao istaknuti mediteranski brend ponudit će jedinstveno iskustvo jedrenja na Jadranu i prvi ACI Sail ClubSwan 36 trening centar na svijetu. Ovaj projekt na najbolji mogući način promovira ACI kao kompaniju koja teži inovativnosti, stvaranju novih vrijednosti, obogaćivanju ne samo naše, nego kompletne turističke ponude i naravno jedrenja i nautike kao našeg usmjerenja“, poručio je uzvanicima u Palmi predsjednik Uprave ACI-ja d.d. Kristijan Pavić te naglasio kako je ACI  prva kompanija na svijetu koju je Nautor Swan izabrao za suradnju i otvaranje trening centra. 

Uz šest najmodernijih brodova ClubSwan 36 dobivamo i Nautor Swan način života. Prvi svjetski trening centar i usluge čartera tek su početak našeg partnerstva s najjačom kompanijom koja se bavi nautikom i jedrenjem. Uz slogan ‘Sail to Future’ (jedrimo u budućnost ) kroz regate Swanova želimo promovirati incentive turizam tj. poslovna putovanja koja za cilj imaju nagraditi zaposlenike, partnere ili klijente. Jedrenje je u svijetu prepoznato kao idealna B2B platforma za takvu vrstu usluga, a mi ćemo im kroz ACI Sail ponuditi najbolju uslugu. Od jedrilice koja je u ovom trenutku svjetski vrh do usluga i iskustva koje će biti na najvišoj razini, kakvu ACI i Swan zahtijevaju, istaknuo je voditelj projekta ACI Sail i jedan od najboljih hrvatskih jedriličara Ivan Kljaković Gašpić. 

Inače, Nautor Swan je od 1966. godine simbol za jedrilice koje su pomicale granice u dizajnu, korištenju inovativnih materijala i tehnologija, a od 1998. je u vlasništvu Leonarda Ferragama, sina slavnog talijanskog modnog kreatora Salvatorea Ferragama. Posebnost Swana je i veliki broj regata formiran u ClubSwan u kojem se okupljaju svi vlasnici jedrilica i jedre na prestižnim destinacijama diljem svijeta kao što su Porto Cervo, St. Tropez, Monte Carlo ili Palma de Mallorca. 

Uz partnerstva s Rolexom i BMW-om regate nisu samo orijentirane na događaje na moru, nego su postale društveni događaji. Kako ističu iz ACI-a, projekt ACI Sail biti će predstavljen na najvećem nautičkom B2B sajmu na svijetu – ICE u Beču. Flota od 6 ClubSwanova 36 u Hrvatsku stiže početkom 2020. godine.


Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN