Storytelling kroz gastronomiju: The diversity of being the foodie in Croatia

Ovog petka ( 26.06.) od 18.00 sati, na Facebooku će se održati zanimljiva rasprava i edukacija “The diversity of being the foodie in Croatia” koja će dati kratki i...

Ovog petka ( 26.06.) od 18.00 sati, na Facebooku će se održati zanimljiva rasprava i edukacija “The diversity of being the foodie in Croatia” koja će dati kratki i zanimljivi pregled hrvatske kulinarske raznolikosti te pokušati podsjetiti na neka eno-gastro blaga kojima je Hrvatska prebogata.

U sat vremena događaja uživo, Igor Ianachi i Max Dubravko Fijacko, certificirani lokalni vodiči, ljubitelji hrane, te certificirani treneri Interpretacije baštine, predstavit će dio kulinarske i vinske tradicije u Hrvatskoj kao i alate kako kroz storytelling ispričati priču o našoj autentičnnoj gastronomiji te spojiti je s turizmom.

Jedan sat uživo prepun emocija i poštovanja prema našoj lokalnoj baštini i tradiciji, gdje će naši gledatelji dobiti priliku „online kušati“ blago (vina i hrane) koje nas okružuje.” ističe Fijacko.

Anthony Bourdain je rekao: “Hrana je sve što jesmo. To je produžetak nacionalnih i etničkih osjećaja, vaše osobne povijesti, vašeg sela, grada, pokrajine, regije, vašeg plemena, vaših očeva i baka. Sve to je nerazdvojivo od naših korijena.”

Pridružiti se ovom zanimljivom događanju možete OVDJE

Povezane vijesti: