Suradnja domaćih brandova: Croatia Airlines i Fast Review potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

Snagom hrvatskih kompanija do još kvalitetnijeg domaćeg proizvoda.

Autor:  HrTurizam.hr

18. prosinca 2023.

Domaća platforma za upravljanje recenzijama Fast Review i nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines danas su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji. 

Prateći industriju i relevantna istraživanja, stručnjaci Croatia Airlinesa svjesni su činjenice da 79 posto kupaca vjeruje online recenzijama koliko i osobnoj preporuci, dok 9 od 10 kupaca pročita recenzije prije kupnje nekog proizvoda ili usluge. 

Upravo zato, dodatnu vrijednost vide u suradnji s platformom nastalom iz stvarne potrebe, čijim korištenjem korisnik može u kratkom vremenu, i dok su dojmovi još svježi, pristupati raznim sadržajima te ostaviti recenziju za manje od 10 sekundi, dijeleći s drugima svoje utiske o konkretnoj usluzi ili proizvodu.  

Prilikom potpisivanja Ugovora, Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa naglasio je kako u vrijeme kada svakodnevno svjedočimo uvođenju novih digitalnih rješenja, ali i sve većoj digitalnoj pismenosti putnika, ne mogu ne sudjelovati u priči koja se svake sekunde stvara u online prostorima, priči koja govori i uvijek može govoriti i o njima.

"Upravo zato, a svjesni snage online recenzija, sretni smo što smo u Fast Reviewu pronašli pravog partnera, koji svojim pogledom unaprijed i inovativnošću, zajedno s nama može na jednostavan način pratiti mišljenja naših putnika te nam tako pomoći da našu uslugu učinimo još kvalitetnijom, nastojeći još više ispuniti očekivanja koja naši kupci s pravom imaju." dodao je Žabo.

Fast Review je online platforma koja korisnicima omogućava ocjenjivanje pružatelja raznih usluga u realnom vremenu. Nastao je prije više od pet godina kao ideja, dok je prva verzija softvera lansirana prije tri godine i stalno se unapređuje.

Ponosni smo što Fast Review može podržati Croatia Airlines u njihovim naporima da budu još bliže svojim putnicima i kontinuirano poboljšavaju svoju uslugu istaknuo je Petar Aračić, osnivač Fast Reviewa i dodao kako ova suradnja predstavlja korak naprijed u digitalnom dobu, gdje je brza povratna informacija ključna u oblikovanju korisničkog iskustva.

"U suradnji s nacionalnim avioprijevoznikom želimo omogućiti putnicima da u realnom vremenu ocjenjuju njihove usluge, pridonoseći tako stvaranju kvalitetnijeg domaćeg proizvoda. A, najznačajniji hrvatski proizvod jest turizam, gdje Crotia Airlines zauzima iznimno važnu ulogu." navodi Aračić.  

Globalno na platformi radi preko 70 ljudi, a na hrvatskom tržištu surađuju s domaćim tvrtkama kao što su Liburnia hoteli, Sunčani Hvar, Amadria, Losinj Hotels and villas Kempinski, Muzej Iluzija, Carwiz... a od danas i s Croatia Airlinesom. 

Autor:  HrTurizam.hr

18. prosinca 2023.