Testiranje turista na COVID-19 u gradu Krku

Epidemiološka služba Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ispostave Krk, javlja kako se testiranje na COVID-19 može raditi i na gradu Krku. Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom...

Epidemiološka služba Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ispostave Krk, javlja kako se testiranje na COVID-19 može raditi i na gradu Krku.

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 9 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b. 

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena testiranja je 698,21 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na +385 51 221 955.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN