Tuna, Sushi & Wine Festival odličan je sadržaj za turiste. Nemate interes? Varate se

Stalno pričamo o kvalitetnom sadržaju, a pogotovo u pred i posezoni. Jedan odličan turistički sadržaj upravo je u tijeku u Zadru, a radi se o 5. Tuna, Sushi &...

Stalno pričamo o kvalitetnom sadržaju, a pogotovo u pred i posezoni. Jedan odličan turistički sadržaj upravo je u tijeku u Zadru, a radi se o 5. Tuna, Sushi & Wine Festivala 2019. koji se održava od 05.-14-travnja 2019.

Festival predstavlja spoj i razmjenu iskustava kulturnih, povijesnih i prirodnih resursa Hrvatske i Japana zajedno s gastronomskim doživljajem.

Odlična je to prilika da svoje goste dovedete, izvedete i informirate o festivalu kako bi ga oni mogli doživjeti.

Zašto? Nemate nikakvi interes? Varate se 

Motiv dolaska nije smještaj, nego destinacija. A ako gost nema što raditi u destinaciji te ako mu je dosadno, gube svi, jer se gost više neće vratiti u destinaciju te će njegova konačna ocjena i recenzija biti negativna. Osim negativne reklame, tako gubimo gosta koji je već došao u našu destinaciju, te ponovno moramo uložiti u promociju te plaćati provizije booking portala za novog gosta. Najlakše je zadržati i oduševiti gosta koji je došao u našu destinaciju. Ako želimo strateški razvijati turizam, onda mora biti sinergije i treba gledati širu sliku.

Svi zajedno u destinaciji moraju promovirati sadržaje i razna događanja koje destinacija nudi. Dapače, svi koji nude smještaj morali bi informirati i poticati svoje goste da iste i konzumiraju. Mora nam biti stalo do doživljaja i kako se gost osjeća u našoj destinaciji. Jer upravo kvalitetnim sadržajem i ponudom direktno utječemo na konačni sud gosta o destinaciji. Zato je sinergija ključna.

A osim tijekom dana kada se održavaju razni sadržaji u sklopu Tuna,Sushi & Wine Festivala, u subotu se održava i završna gastro večera.

13.04.2019. – ARSENAL – GASTRO VEČER S POČETKOM U 20:00 SATI

U subotu ( 13.travnja 2019.) u Arsenalu Zadar održava se završna gastro večer u sklopu Tuna, Sushi & Wine Festivala 2019.

U sklopu Gastro večeri u Arsenalu svoju ponudu pokazati će najbolja zadarska vina MasVin: Poljoprivredna zadruga “Maslina i vino” Polača – Shiraz, Cuvée, Vinarija Biograd – Rose, Kraljevski Vinogradi – Rose scuro, Vina Vrsaljko – Nadinska rana, Vinarija Poljak– Sirah, Maraština, Badel 1862 – Cuvée, Vinarija Škaulj – Cuvée, Vinarija Karaba – Templar, Vinarija „Figurica“ – Maraština, Vinarija Degarra – Maraština, Vina Fiolić – Maraština)

Restorani koji će sudjelovati na gastro večeri 13.04. u Arsenalu su Pet bunara, Kornat, Kaštel, Konoba Skoblar, Foša, Sabunjar, Malo misto, Pašta & svašta, Zračna luka Zadar, Hotel Mediteran, Harbor Cookhouse & Club, Falkensteiner Club Funimation Borik, Ilirija Biograd, 2 ribara, Hotel Pinija, Groppo, Nostalgie, Maškovića han, Gladne oči, 4 kantuna, Stipe (poluotok), Kraljevski vinogradi, Fešta – otok Žut, Turisthotel d.d., Catering Angelus, Hotel Kolovare, Bota Šare, Sushi by A’s Fresh Daily, Bon Appetit, Roko i Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar, a sudjeluju i Solana Pag, Paška sirana, Maraska, uljari i mali proizvođači: Šinjorina Smokva, Matak Tartufi, OPG Matulić.

U sklopu zabavnog programa nastupaju Natali Dizdar i Zorica Kondža.

Ulaznice za Arsenal Gastro večer se mogu kupiti u ONLINE SUSTAVU EVENTIM, na svim prodajnim mjestima Eventima (mjenjačnice Exclusive Change i kiosci Tiska) te na dan održavanja događanja u Arsenalu.

Povezane vijesti: