Turistički magazin The Plitvice Times stavio Liku u medijski fokus stranim turistima

Četvrti, ujedno i prvi ljetni broj magazina The Plitvice Times stigao je na teren, na preko 60 distributivnih lokacija diljem Hrvatske i Europe. Rezultat je to proaktivne poduzetne ekipe...

Četvrti, ujedno i prvi ljetni broj magazina The Plitvice Times stigao je na teren, na preko 60 distributivnih lokacija diljem Hrvatske i Europe.

Rezultat je to proaktivne poduzetne ekipe koja stoji iza cijelog projekta, a koja je sasvim sigurno stavila Liku i okolicu u medijski fokus kroz pokretanje magazina The Plitvice Times, inače prvog turističkog magazina na engleskom jeziku koji promovira turističke priče iz cijele Like.

U samom srcu sezone kada područjem Plitvica i Like prolaze milijuni turista, magazin na engleskom jeziku donosi nove zanimljive priče, preporuke i reportaže koje Liku, ali i cijelu Hrvatsku, pokazuju u drugačijem turistički neotkrivenom svjetlu. „Kao što slogan turističke zajednice kaže za Hrvatsku da je puna života, tako je ovaj ljetni broj pun života Plitvičkih jezera i ličke regije – ali i mira“ – ističu urednici The Plitvice Timesa.

Također, važno je za naglasiti kako se radi o besplatnom magazinu na engleskom jeziku, a koji se distribuira po cijeloj Lici i okolici, Zagrebu pa do Zadra kroz turističke zajednice, suvenirnice, restorane, hotele i druge turističke subjekte. Također, magazin prati i online izdanje u kontekstu portala na engleskom jeziku i komunikacijom na društvenim mrežama.

NP Plitvička jezera su top destinacija i veliki turistički magnet, a koje svake godine posjeti preko milijun turista. Imperativ je svakako tu masu turista koji dolaze isključivo zbog NP Plitvičkih jezera usmjeriti i na druge turističke sadržaje kojima je Lika bogata, a sve s ciljem kako bi se povećala turistička potrošnja te produžio boravak u Lici.

I upravo magazin The Plitvice Times u tom segmentu imaju važnu ulogu – turističko pozicioniranje i brendiranje Like. Prostor koji do sada nitko nije ispunio, a društvo iz The Plitvica Times-a su ga odlično popunili kvalitetnim projektom i rastu iz mjeseca u mjesec. Tako Lika ima nešto što nitko drugi u Hrvatskoj nema. Svoju promocijsku platformu na engleskom jeziku, u print i digitalnom izdanju.

Magazin je besplatan i dostupan svim čitateljima kako uživo, tako i preko platforme Issuu na LINKU

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN