Turkish Airlines značajno povećava broj letova prema Zagrebu

S obzirom na popuštanje restriktivnih mjera u brojnim zemljama (ne samo u Europi), Turkish Airlines potaknut visokom potražnjom od 19. srpnja povećava broj tjednih rotacija između Istanbula i Zagreba....

S obzirom na popuštanje restriktivnih mjera u brojnim zemljama (ne samo u Europi), Turkish Airlines potaknut visokom potražnjom od 19. srpnja povećava broj tjednih rotacija između Istanbula i Zagreba.

Ovaj avioprijevoznik trenutno prometuje 7 puta tjedno između dva spomenuta grada, no od 19. lipnja doći će do značajnog povećanja. Kako javlja portal Croatian Aviation, do sredine rujna Turkish Airlines nudit će 10 letova tjedno, svakodnevno, uz dva dnevna leta ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, u jutarnjim i večernjim satima.

Samo u razdoblju od 19. srpnja do 31. kolovoza ovaj avioprijevoznik između Zagreba i Istanbula u ponudi ima 120 letova s čak 22 tisuće dostupnih sjedala u oba smjera, što je daleko više nego prethodnih mjeseci kada je Turkish Airlines zbog smanjene potražnje prometovao svega tri puta tjedno prema Zagrebu.

Uz cjelogodišnju liniju prema zagrebačkoj zračnoj luci, ovaj je poznati avioprijevoznik prije nekoliko tjedana obnovio i liniju prema Dubrovniku. Na njoj će Turkish Airlines i u kolovozu prometovati dva puta tjedno, svake srijede i nedjelje.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN