TZ Krk primila nagradu za izvrsnost u turizmu u Luganu

Turistička zajednica otoka Krka je u Luganu u sklopu sajma Swiss International Holiday Exhibition, koji se održava 17. po redu, dobila prestižnu nagradu „Swiss Tourism Award 2019“ za izvrsnost...

Turistička zajednica otoka Krka je u Luganu u sklopu sajma Swiss International Holiday Exhibition, koji se održava 17. po redu, dobila prestižnu nagradu „Swiss Tourism Award 2019“ za izvrsnost u turizmu, prenosi Hrvatska radiotelevizija.

Nagrada se odnosi na segment održivog turizma, očuvanja i isticanja prirodnih i kulturnih bogatstava destinacije, poticanje konkurentnosti i kvalitete, a koja se istaknula i izdigla svojom ponudom.

Prestižna nagrada izvrsna je reklama za otok Krk i daljnji poticaj za TZ otoka Krka“, rekla je direktorica TZ Krk Majda Šale.

U predstavljanju otoka Krka u Luganu sudjelovale su i hotelske kuće Valamar Riviera i Hoteli Njivice kao i predstavnici hotela Malin, Riva i Vinotela Gospoja, prenijela nam je Majda Šale, napomenuvši i da su, uz predstavnike otoka Krka (među kojima su uz spomenute hotelijere delegaciju činili još i direktori turističkih ureda lokalnih TZ-ova), boje hrvatskog turizma ondje još branili i djelatnici predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Italiji, jednako kao i turistički djelatnici iz Međimurja, odnosno Sisačko-moslavačke županije, prenosi Novi list.

Ovaj trodnevni sajam koji je, s obzirom na važnost i značaj švicarskog tržišta za otok Krk i njegov turistički promet, bio jedno od važnijih takvih događanja u kalendaru naših aktualnih sajmeno-promotivnih predstavljanja na kojima »ciljano« prezentiramo ponudu našeg otoka bio je pun pogodak“, objasnila je Šale.

Iz Hrvatske su, također, prisustvovali predstavništvo HTZ u Italiji, Međimurje i Sisačko-moslavačka županija. Sajam je počeo 1. studenog, a završit će danas. Kako kaže Majda Šale, sajam je pobudio veliki interes za otokom Krkom kod posjetitelja koji još nikada nisu bili u Hrvatskoj.

Izvor / foto: Hrvatska radiotelevizija; Novi list; Swiss International Holiday Exhibition; Pixabay

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN