TZG Splita objavila novi promotivni video #TogetherInSplit

Turistička zajednica grada Splita predstavila je novi video spot, a kojim nastavlja svoju kampanju #TogetherInSplit, koju je pokrenula od samog izbijanja pandemije. Nova normalnost, kako se obično naziva svijet...

Turistička zajednica grada Splita predstavila je novi video spot, a kojim nastavlja svoju kampanju #TogetherInSplit, koju je pokrenula od samog izbijanja pandemije.

Nova normalnost, kako se obično naziva svijet u vrijeme pandemije, za sobom nosi i nova pravila ponašanja, ali i sadržaje koje turisti traže nakon izolacije.

Kroz video nas vode car Dioklecijan i carica Priska u modernom izdanju, glumac splitskog HNK Nikša Arčanin i mlada glumica Dora Bogdanović, koji se zbog različitih interesa razdvajaju i istražuju grad iz različitih perspektiva, otkrivajući što sve grad nastao na carskoj palači nudi i može nuditi. Od baštine stare gradske jezgre, preko šetnji ili vožnje biciklom njegovim ulicama, uživanja na plažama na kojima ima dovoljno prostora za propisanu fizičku distancu, marjanskih vizura i aktivnosti u prirodi samo na korak od centra grada.

Jedrenje, vožnje kajakom, plivanje, planinarenje, penjanje, bavljenje raznim sportovima, izleti i šetnje po Mosoru, Kozjaku, uz rijeku Žrnovnicu, pa posjete muzejima i gastronomija… sve je to bogatstvo koje Split može ponuditi gostima, kao nadopuna baštini po kojoj je Split najčešće prepoznat u svijetu, a sve samo na korak jedno od drugog. 

Prateći trendove u svjetskom turizmu, razvidno je da današnji gosti traže mogućnost uživanja na odmoru uz poštivanje fizičke distance, pridržavanje svih higijenskih i drugih epidemioloških mjera. Traženi su sadržaji koji isključuju velika okupljanja, te omogućavaju doživljaje u prirodi” ističe Alijana Vukšić, dodajući da su Split i njegova okolica nude ponudu prilagođenu takvoj vrsti potražnje. 

Povezane vijesti: