TZO Punat osigurala AntiCovid Safety kit za iznajmljivače

Turistička zajednica općine Punat osigurala je “AntiCovid Safety kit” paketa u svrhu promocije samog zdravlja i sigurnosti u ovo nepredvidivo doba epidemije.  Safety kit / osobni zaštitni komplet je...

Turistička zajednica općine Punat osigurala je “AntiCovid Safety kit” paketa u svrhu promocije samog zdravlja i sigurnosti u ovo nepredvidivo doba epidemije. 

Safety kit / osobni zaštitni komplet je pripremljen sukladno Priručniku za siguran boravak u Hrvatskoj prema preporukama koje je izdalo Ministarstvo turizma i sporta.

Kako bi olakšali našim iznajmljivačima odabir kupnje ovog proizvoda, podijeliti ćemo 2 “AntiCovid Safety kit” paketa iznajmljivačima, navodi Branko Karabaić, direktor TZO Punat te poziva iznajmljivače da osobno preuzmu dva besplatna primjerka paketa u turističkoj zajednici.

“AntiCovid Safety kit” sadrži tri proizvoda: Jednokratna troslojna medicinska maska za lice bez filtera – Type II, jednokratne zaštitne lateks rukavice s puderom te antiseptička vlažna maramica za higijensku dezinfekciju ruku.

Pohvalna akcija TZO Punat, a koja puno znači. Percepcija sigurnosti ove godine igra najvažniju ulogu, naravno uz preduvjet stabilnog epidemiološkog stanja.

Podsjetimo, turisti koji su boravili barem tri noći u komercijalnom smještaju, imati će povoljnije antigenske testove. Ministarstvo turizma i sporta osiguralo je distribuciju milijun i 81 tisuću antigenskih testova u regionalne zavode za javno zdravstvo diljem Hrvatske koji su dostupni za domaće i strane turiste. Povoljniji antigenski testovi dostupni su za turiste koji su boravili barem tri noći u komercijalnom smještaju.

Ministarstvo turizma i sporta apeliralo da cijena bude ujednačena u svim županijama te da se naplaćuje minimalni procijenjeni trošak koji ne bi trebao iznositi više od 75 kuna.

Foto: TZO Punat

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN