U Karlovcu otvoren luksuzni boutique hotel Florian & Godler

Karlovac je bogatiji za novi hotel – Boutique hotel Florian & Godler. Ukupna investicija u hotel bila je oko 20 milijuna kuna, a gradnja je sufinancirana iz Europske unije...

Karlovac je bogatiji za novi hotel – Boutique hotel Florian & Godler.

Ukupna investicija u hotel bila je oko 20 milijuna kuna, a gradnja je sufinancirana iz Europske unije preko Ministarstva regionalnog razvoja s 5,3 milijuna kuna. Karlovačka tvrtka Star Turist, čiji je direktor i vlasnik Tomislav Hrastovšćak, uložila je gotovo petnaest milijuna kuna u gradnju novog Florian & Godler hotela.

Projekt gradnje hotela uključivao je rekonstrukciju i dogradnju postojeće stambene zgrade te opremanje novog hotela. Odobren je u okviru natječaja „Podrška razvoju malog i srednjeg poduzetništva u turizmu“ financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ime hotela pojasnio je vlasnik Tomislav Hrastovšćak. „Florian zato što ćemo u budućnosti probati razviti cvjetnu priču, zelenu priču u našem hotelu, a ako malo zavirite u povijest ove lokacije, onda ćete naći da je gospodin prezimena Godler na ovom mjestu imao ugostiteljsku radnju koja se zvala „K veselom Hrvatu“. Tako smo odlučili spojiti Florian i Godler.

Hotel ima 32 sobe, a nalazi se u karlovačkoj gradskoj četvrti Banija. Sobe su luksuzno opremljene, imaju dvije prostorije, a u hotelu se nalazi i mini wellness s turskom i finskom saunom, relax room-om, jacuzzijem i slično. Hotel Florian & Godler trenutno broji 15 zaposlenika, a najviše računaju na strane goste.

Izvor / foto: Turistička zajednica grada Karlovca; KAportal

Povezane vijesti: