Uniline – novi partner Hrvatskog olimpijskog odbora

Foto: Međimurje.hr

U poslovnom sjedištu Unilinea, vodećeg hrvatskog turoperatora svečano je potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između Unilinea i Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO).

Poslovnom suradnjom s Hrvatskim olimpijskim odborom kompanija Uniline najavljuje veliki iskorak u sportski turizam na novoj razini, putem inovativnog programa usmjerenog na svjetsku promociju Republike Hrvatske kao sportske destinacije te postaje službena putnička agencija Hrvatskog olimpijskog odbora i važna potpora hrvatskim olimpijcima.

O značenju ugovora za buduće poslovanje Unilinea predsjednik Uprave Boris Žgomba je izjavio: Ponosni smo što postajemo članom hrvatske olimpijske obitelji. Suradnjom s Hrvatskim olimpijskim odborom osnažujemo naše dosadašnje poslovne aktivnosti na području sportskog turizma i najavljujemo novi iskorak u fokusu dosadašnje suradnje s nizom sportskih saveza i klubova te sudjelovanja u organizaciji značajnih sportskih događanja. Riječ je o jedinstvenom programu koji će promovirati hrvatsku sportsku i turističku infrastrukturu s pratećim uslugama na više domaćih destinacija i u desetak sportova na nov i integralan način što će biti ključno u pozicioniranju Hrvatske i kao sportsko – turističke destinacije. 

Ugovor između Unilinea i HOO-a sklopljen je na četiri godine.

Povezana vijest:

BORIS ŽGOMBA, UNILINE: SVE SE VIŠE PRIBLIŽAVAMO POZICIJI VODEĆE DESTINACIJSKE MENADŽMENT KOMPANIJE U REGIJI

KRISTIAN ŠUSTAR NOVI JE DIREKTOR RAZVOJA UNILINEA

UNILINE OTVORIO NOVO POSLOVNO SJEDIŠTE I PREDSTAVIO NOVU POSLOVNU FILOZOFIJU

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN