Uniline objavio natječaj za dodjelu stipendija studentima

Uniline, vodeća turistička kompanija raspisala je natječaj  za dodjelu stipendija redovnim i izvanrednim studentima završnih godina Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci – FMTU. Stipendije se dodjeljuju studentima/cama...

Uniline, vodeća turistička kompanija raspisala je natječaj  za dodjelu stipendija redovnim i izvanrednim studentima završnih godina Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci – FMTU.

Stipendije se dodjeljuju studentima/cama završnih godina Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a iznos stipendije je 1.000,00 kn mjesečno, za razdoblje stipendiranja je od 01.01.2019. do 31.10.2019. 

Pravo na prijavu za dodjelu stipendija imaju redoviti i izvanredni studenti završnih godina Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu koji ne primaju drugu stipendiju od druge pravne osobe koja obvezuje na zasnivanje radnog odnosa po završetku školovanja. 

Obveze stipendista tokom razdoblja stipendiranja i po završetku stipendiranja: 

• Stipendist se obvezuje obaviti osposobljavanje u Unilineu d.o.o. (u Puli) u trajanju od 1 mjeseca tokom razdoblja stipendiranja (najkasnije do 31.10.2019.)
• Stipendist se obvezuje po završetku razdoblja stipendiranja s Unilineom d.o.o. sklopiti Ugovor o radu na određeno vrijeme uz uvjet probnog roka (najkasnije 30.11.2019.)
• Stipendist se obvezuje ostati u radnom odnosu 12 mjeseci

Kandidati svoje prijave zajedno sa životopisom i motivacijskim pismom šalju na e-mail posao@uniline.hr s naznakom „Natječaj za stipendiranje“.

Vijesti: