Uniline preuzeo agenciju E-tours i ojačao poziciju u segmentu korporativnih putovanja

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, u 2019. godini ojačala je poslovanje u svim segmentima, otvorila nova tržišta i pokrenula razvoj novih nišnih proizvoda....

Uniline, vodeća destinacijska menadžment kompanija u Hrvatskoj i regiji jugoistočne Europe, u 2019. godini ojačala je poslovanje u svim segmentima, otvorila nova tržišta i pokrenula razvoj novih nišnih proizvoda.

Također, velika je vijest što se od strane Unilinea dogodila akvizija agencije E-tours, čime su se dodatno osnažili u segmentu prodaje avionskih karata i organizacije korporativnih putovanja.

U Unilineu je uvijek naglasak na kvaliteti ponude. Dokazali smo se kao pouzdan partner i najvećim svjetskim turoperatorima i manjim agencijama na nama interesantnim emitivnim tržištima na kojima gradimo interes za Hrvatsku i regiju, a sve više radimo na razvoju vlastite ponude za hrvatsko tržište u raznim segmentima, bilo samostalno ili u suradnji s provjerenim partnerima. Uniline ima čvrste temelje za nastavak rasta, kako organskog rasta tako i za akvizicije nama komplementarnih biznisa”, izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Unilinea.

Uniline ima urede u Kini i Južnoj Koreji, kao i predstavništva u Indoneziji, Japanu, Tajlandu i Južnoj Americi, a u planu je skoro širenje i na tržište Sjeverne Amerike i Indije.

Kako ističe Žgomba, veliki potencijal za emitivna tržišta za Hrvatsku i regiju u narednim godinama kompanija vidi u Australiji i Novom Zelandu. 

Uz otvaranje novih tržišta, Uniline planira snažniji ulazak u različite nišne segmente, poput zdravstvenog turizma, ali i u segment podrške organizaciji najrazličitijih velikih evenata, što je obilježio uspješan iskorak u suradnji s vodećom gaming konferencijom Reboot InfoGamer.

Dodatno, Uniline je kao nositelj franšize SKIFUN-a za Hrvatsku značajno ojačala ponudu skijaških aranžmana i nastavit će razvijati ponudu u tom specifičnom segmentu turističkih putovanja. 

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN