UNWTO omogućio besplatni pristup svojoj e-knjižnici

Trenutnu situaciju, koja je nažalost van našeg utjecaja, možemo iskoristiti za dodatnu edukaciju. Koliko god je teška trenutna situacija, trebamo gledati kako iz nje izvući nešto pozitivno. Pročitajte knjigu...

Trenutnu situaciju, koja je nažalost van našeg utjecaja, možemo iskoristiti za dodatnu edukaciju. Koliko god je teška trenutna situacija, trebamo gledati kako iz nje izvući nešto pozitivno. Pročitajte knjigu koju ste odavno htjeli pročitati, dok s druge strane internet nam nudi nevjerojatan broj izvora za besplatnu edukaciju u raznim oblicima.

Istim razmišljanjem vodila se i Svjetska turistička organizacija (UNWTO) koja je omogućila besplatan pristup svojoj e-knjižari za dodatnu edukaciju. UNWTO e-knjižara ima na stotine razno raznih turističkih publikacija, između ostalog, o ekoturizmu i održivom razvoju, turističku statistiku, istraživanje tržišta, inovacije i nove tehnologije i turističku politiku itd…

Više u prilogu.

Prilog: UNWTO e-Libary

P.S. Jedan od mojih osobnih preporuka za besplatnu edukaciju su: Podcast Surove strasti ( moje gostovanje u Surovim strastima možete pogledati OVDJE ), TED ili recimo Coursera.

Također, prije izvanredne situacije oko pandemije koronavirusa, imao sam čast gostovati kod Romana Bolkovića u emisiji 1 na 1. Pogledajte i slobodno se javite zajedničko glasno razmišljanje, ipak su dvije glave pametnije od jedne.

Naslovna fotografija: Janko Ferlic, Pexels.com, Ilustracija: HrTurizam.hr

Povezane vijesti: