Upoznajte Zagreb na Segwayu s besplatnom Wi-Fi uslugom

Jedinstvena turistička usluga Segway City Tour Zagreb, koja ove godine obilježava 10. jubilarnu godinu poslovanja, u suradnji s Net in Pocket, osigurala je svim svojim gostima besplatan WiFi.

Segway Cit Tour Zagreb još od 2007. godine uveseljava zagrebačke posjetitelje, a odnedavno u svoju ponudi nudi posjetiteljima da besplatno, u trenu, podijele svoje dojmove s obitelji i prijateljima. I to sve preko jednog mini džepnog routera NETinPOCKET koji istodobno podržava spajanje do deset mobilnih uređaja – pametnih telefona, tableta ili laptopa  pa je optimalan za manje grupe gostiju.

Možda se to čini kao nevažna stvar, no kada uzmemo da jedna tura traje od 50 do 180 minuta i vozi gradom od atrakcije do atrkacije te utjecaj društvenih mreža, svakako je više nego korisno i pametno intregiranje u završni proizvod i doživljaj.

sctz

Glavna komponenta turizma uz emocije i priču je upravo doživljaj, a gosti žele dijeliti svjoje doživljaje odmah i sada na društvenim mrežama, te im je sada to omogučeno u trenu, kada je doživljaj iskren i najvećem napoon snaga. Također, to znači kako će isti taj doživljaj podijeliti ne jednom, nego više puta što donosi višestruku besplatnu reklamu kako Segway City Tour-u kao i Zagrebu kao turističkoj destinaciji.

Doživjeti Zagreb iz neke druge perspektive tj. kroz vožnju popularanim Segwayom možete s dvije dnevne i jednu ljetnu noćnu atrakciju tj. turu.Dvije su lokacije polaska – hotel Esplanade Zagreb i hotel The Westin Zagreb, a većina zagrebačkih hotela, hostela i privatnih iznajmljivača uvrstila je ovu uslugu kao dodatnu i atraktivnu ponudu svojim odmorišnim i poslovnim gostima.

Prema komentarima posjetitelja, Segway City Tour Zagreb zauzima sam vrh na listi aktivnosti portala TripAdvisor® na kojem je, nakon 5 uzastopnih certifikata izvrsnosti, uvrštena u njihovu Kuću slavnih (Hall of Fame). Također, dobitnica je i Croatian Superbrands priznanja te je jedina zagrebačka i hrvatska turistička atrakcija ove vrste s desetogodišnjim kontinuitetom.

Odlična turistička priča i svakako važna kockica  u mozaiku Zagrebačkog turizma.

Povezane vijesti: