Urbani turizam: edukacija o razvoju destinacijskog kontinentalnog turizma

U sklopu projekt pod nazivom „Explore CRO-SRB – Extraordinary Pleasure of Our Region – Common gastro, eco & recreation routes of Croatia & Serbia“ sufinanciran je u okviru Interreg...

U sklopu projekt pod nazivom „Explore CRO-SRB – Extraordinary Pleasure of Our Region – Common gastro, eco & recreation routes of Croatia & Serbia“ sufinanciran je u okviru Interreg IPA CBC Programa prekogranične suradnje Hrvatska-Srbija 2014.-2020, održava se edukativno predavanje kao i predstavljanje gastro, eko i rekreacijske ture.

Osmišljena edukativna predavanja imaju za cilj veću efikasnost turističkog sektora, upoznavanje turističkih djelatnika s najnovijim tehnologijama i trendovima te unaprjeđenju njihovog poslovanja. Svi posjetitelji će na licu mjesta imati priliku čuti primjere iz prakse, ali i stvoriti nove kontakte iz turističkih područja.

Cilj projekta je da se gastro, eko i rekreacijska ponuda Istočne Hrvatske i Sjeverne Bačke približi gostima i izađe iz okvira standardnog jelovnika.

Eduakcija će se održati 14.07.2019. u Čepinu ( Restoran Crna svinja ) s počtkom u 11.00 sati. Sudjelovanje na edukacijama besplatno uz obveznu online registraciju putem sljedećeg obrasca ili poveznice bit.ly/urbani-turizam

Nositelj projekta je Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda, a partneri su Regionalna Razvojna agencija Panonreg iz Subotice, Fond turistički klaster mikroregije Subotica Palić iz Subotice i Turistički klaster „Slavonska košarica“ iz Slavonskog Broda.

Povezane vijesti: