Valamar nakon akvizije hotela u Austriji, nastavio s podizanjem kvalitete

Nakon prošlogodišnje akvizicije austrijskog hotela Obertauern, Valamar Riviera nastavlja s ulaganjem i podizanjem kvalitete.  Kako javljaju iz Valamara, u novoj sezoni 2019./2020. goste Valamarovog hotela će dočekati niz noviteta...

Nakon prošlogodišnje akvizicije austrijskog hotela Obertauern, Valamar Riviera nastavlja s ulaganjem i podizanjem kvalitete. 

Kako javljaju iz Valamara, u novoj sezoni 2019./2020. goste Valamarovog hotela će dočekati niz noviteta poput obnovljene wellness zone, novog restorana te novog fitness centra

Smještenu austrijskom Obertauernu, na 1.700 metara nadmorske visine, Valamar Obertauern 4* nudi odmor skijašima u salzburškim Alpama. Hotel ima izravan pristup skijaškoj stazi, čak 26 žičara te skijaške staze različitih zahtjevnosti ukupne duljine 100 km.

Foto: Valamar Riviera

Ovisno o veličini sobe, cijena smještaja s polupansionom za dvije odrasle osobe iznosi 200 eura te za dvije odrasle osobe s dvoje djece 350 eura dnevno. Hotel ima 80 smještajnih jedinica te sve goste očekuje širok izbor udobnih soba i suiteova s pogledom na planine kao i raznoliki sadržaji za zabavu i opuštanje, dok je za najmlađe osigurana zabava u Maro Clubu uz inovativni animacijski program. 

Valamar Obertauern 4* u novoj sezoni 2019./2020. donosi obnovljene wellness zone sa sobom za opuštanje, hidromasažnom kadom i sobom za tretmane uljepšavanja, Balance Mediterranean Spa by Valamar, gdje se koristi organska kozmetika na bazi mediteranskih bilja i sastojaka, lokalnih i priznatih svjetskih proizvođača. Novo je i predvorje hotela, hotelski restoran te novi fitness centar, a gosti će također moći uživati u delicijama mediteranske, lokalne i međunarodne kuhinje u show-cooking restoranu Maremonti te novom wine baru.

Hotel Valamar Obertauern 4* otvara se 29. studenog i ostaje otvoren do 19. travnja 2020.

Vijesti: