Valamar Riviera objavila Integrirano godišnje izvješće i društveno odgovorno poslovanje za 2018. godinu

Valamar Riviera jučer je objavila Integrirano godišnje izvješće i društveno odgovorno poslovanje za 2018. godinu, a na Glavnoj Skupštini donesena je i odluka o isplatiti dividende dioničarima. Valamar Riviera...

Valamar Riviera jučer je objavila Integrirano godišnje izvješće i društveno odgovorno poslovanje za 2018. godinu, a na Glavnoj Skupštini donesena je i odluka o isplatiti dividende dioničarima.

Valamar Riviera objavila je jučer Integrirano godišnje izvješće i društveno odgovorno poslovanje za 2018. godinu. Već četvrtu godinu za redom, Valamar je integriranim izvješćem objedinio poslovno izvještavanje s izvještavanjem o održivosti vodeći se smjernicama Global Reporting Initiative (GRI standardi) u cilju kvalitetnijeg upravljanja poslovnim aktivnostima na održivi način.

Valamar je razvio devet krovnih programa društveno odgovornog poslovanja za koje na godišnjoj razini ciljano ulaže minimalno 2,5% prihoda. U 2018. godini, u ove krovne programe uloženo je gotovo dvostruko više od toga, 4,9% prihoda odnosno 101 milijun kuna. Integrirano godišnje izvješće može se preuzeti u prilogu.

Donesena odluka o isplati dividende dioničarima

Na jučeršnjoj održanoj Glavnoj Skupštini donesena je odluka da će se dioničarima Valamar Riviere isplatiti dividenda u iznosu od 1 kune po svakoj dionici. Dioničarima koji to žele, četvrtina pripadajuće dividende može biti isplaćena u pravima – dionicama Valamar Riviere. 

Prilog: VALAMAR RIVIERA – INTEGRIRANO GODIŠNJE IZVJEŠĆE I DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE 2018

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN