Valamar Riviera predložila isplatu dividende od 0,80 kuna po dionici

  Valamar Riviera d.d. objavila je poziv dioničarima na Glavnu skupštinu koja će se održati 04. svibnja 2017. godine s početkom u 13 sati u hotelu Pical u Poreču....

 

Valamar Riviera d.d. objavila je poziv dioničarima na Glavnu skupštinu koja će se održati 04. svibnja 2017. godine s početkom u 13 sati u hotelu Pical u Poreču.

Na Glavnoj skupštini dioničari će, pored uobičajenih odluka vezanih uz predočena godišnja financijska i druga izvješća za 2016. godinu, odlučivati o upotrebi dobiti, odabiru članova Nadzornog odbora u novom mandatu, dopuni statuta i isplati dividende.

Također, predložena je isplata dividende u visini od 0,80 kuna po svakoj dionici Valamar Rivijere, svim dioničarima, imateljima dionica na dan 11. svibnja 2017. godine. Prema ovom prijedlogu, dioničari koji to žele, mogu odabrati isplatu četvrtine pripadajuće dividende u pravima- dionicama Valamar Rivijere.

Poziv s dnevnim redom i prijedlozima odluka u punom tekstu, te obrazac prijave i punomoći dostupni su dioničarima na internetskoj stranici Valamar Rivijere, www.valamar-riviera.com.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN