Valamar u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“

Prošli mjesec Valamar je krenuo s novom uslugom “long stay” ili najma za dulji boravak od minimalno mjesec dana, koju je uveo u Istra Premium Camping Resortu u destinaciji...

Prošli mjesec Valamar je krenuo s novom uslugom “long stay” ili najma za dulji boravak od minimalno mjesec dana, koju je uveo u Istra Premium Camping Resortu u destinaciji Poreč i Ježevac Premium Camping Resortu na otoku Krku.

Sada je Valamar otišao korak dalje, te u ponudu Valamar Diamant Hotela 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel„.

Ponuda uključuje 15% popusta na smještaj za minimum 3 noćenja, a vrijedi za razdoblje od 1. studenog 2020. do 20. ožujka 2021. godine.

Iako se radi o sličnoj ponudi, razlika je u tome što je ova ponuda bazirana na kraći boravak i prvenstveno fokusirana na poslovne korisnike tj. na digitalne nomade koji će preseliti ured u hotel na par dana, dok je “long stay” ponuda bazirana na minimalno mjesec dana boravka.

Foto: Valamar

Gosti će tako u ponudi Valamar Diamant hotela moći odabrati udobne suitove s pogledom na more ili park te uživati u mnogim pogodnostima „Workation Deala“, koji je postao popularan svjetski trend.

U okviru ove nove Valamarove ponude hotelska soba jednog od najpoznatijih porečkih hotela postaje idealno radno mjesto za maksimalni radni učinak jer nudi komfor prostranog dnevnog boravka i radnog prostora, brzi internet, izravnu telefonsku liniju, aparat za kavu i mogućnost posluge u sobu. Također, gosti mogu  rezervirati i dvoranu za sastanke koja je opremljena projektorima, sustavom konferencijskih poziva i printerom” ističu iz Valamara te dodaju kako ponuda prilika i za goste s djecom koja mogu uživati u njihovom animacijskom Maro Clubu.

Tu je naravno i poseban wellness program, a hotel u svojoj ponudi ima i unutarnji bazen i teretanu, te uslugu noćenja i večere u sklopu hotela.

/ / / VALAMAR POZIVA SVE DIGITALNE NOMADE U ISTRU I NA OTOK KRK

Zanimljivo, Valamar se također u sklopu “long stay” ponude fokusirao i na digitalne nomade u kampovima u Istri i na Krku, iako se radi o dugoročnom najmu od minimalno mjesec dana, no nova ponuda “Work from Hotel„ ipak se više prirodno veže uz digitalne nomade koji će tri ili tjedan dan preseliti ured u hotel, kako bi spojiti sastanke u nekoj regiji ili promijenili lokaciju ureda kako bi spojili business with pleasure.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN