Valamarovi kampovi osvojili nagrade vodećih europskih autoklubova

Valamarovi kampovi koji posluju u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar u novoj godini nastavljaju nizati međunarodne nagrade i to najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB. Nagradu...

Valamarovi kampovi koji posluju u okviru brenda Camping Adriatic by Valamar u novoj godini nastavljaju nizati međunarodne nagrade i to najviša priznanja njemačkog autokluba ADAC te nizozemskog ANWB.

Nagradu ADAC SUPER Platz 2017 su dobili Camping Resort Lanterna 4* i Camping Resort Krk 5*, dok su  Camping Resort Lanterna 4*, Naturist Camping Solaris 3* i Camping Resort Krk 5* nagrađeni priznanjem ANWB TOP 2017.

Foto : Valamar camping Krk

Foto : Valamar camping Krk

Ovo su velika priznanja za Camping Adriatic by Valamar kampove i raduje nas što su čak tri naša kampa osvojila nagrade, i to nakon što su inspektori oba kluba obišla oko 2000 kampova diljem Europe. Kreiranje vrhunske kamping usluge, uvođenje inovativnih rješenja i praćenje trendova na tržištu si postavljamo kao imperativ i na taj način držimo poziciju market leadera. Camping Resort Lanterna i Camping Resort Krk su se već ranije svrstali uz bok onih rijetkih europskih kampova koji predstavljaju uzor ostalim kampovima u Europi te su članovi elitne skupine najboljih 40 kampova u Europi u okviru uglednog europskog udruženja Leading Campings of Europe. Naravno, ova su nam priznanja dodatna motivacija da budemo još bolji te u nadolazećem periodu nastavimo s dodatnim ulaganjima u sadržaj i ponudu naših kampova.“ “, izjavio je Davor Brenko, potpredsjednik za prodaju i marketing Valamar Rivijere. 

Uz priznanja vodećih europskih autoklubova, Camping Resort Lanterna osvojio je i nagradu prvog portala posvećenog recenzijama korisnika usluga kampova – Camping2Be – na temelju najboljih ocjena u konkurenciji od 3500 kampova.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN