Vodice kroz program vjernosti nagrađuju svoje dugogodišnje goste

Edukacija za domaćine u obiteljskom smještaju: LIKE HOME radionica u Vodicama

Vodice iz mjeseca u mjesec ostvaruju fenomenalne turističke rezultate, te je samo u mjesecu travnju ostvareno 76% više dolazaka i čak 106% više noćenja.

U prva četiri mjeseca na području grada Vodica boravilo je 15.202 turista koji su ostvarili ukupno 37.150 noćenja, što je 72% više dolazaka i 73% više noćenja nego lani. Najviše noćenja ostvarili su gosti iz Hrvatske, zatim Austrije, Njemačke, Koreje, BiH i Slovenije. U travnju je u Vodicama također ostvaren rekordan rast noćenja i dolazaka. Tako je ostvareno je 7.618 dolazaka i 17.328 noćenja, što je, u usporedbi sa 2016. godinom, povećanje od 76% u dolascima i 106% u noćenjima.

Edukacije za domaćine u obiteljskom smještaju: LIKE HOME radionica

Projekt označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju je projekt koji je u 2016. g. pokrenula Turistička zajednica Šibensko kninske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, te je svojevrsna nadopuna postojećem sustavu kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća u obiteljskom smještaju.

Turistička zajednica Vodica poziva sve domaćine u obiteljskom smještaja na edukativnu radionicu u sklopu projekta „Like HOME“ koja će se održati u srijedu 10. svibnja 2017. u 16:00 sati u hotelu Punta u Vodicama. Program radionice LIKE HOME pogledajte ovdje, a više o cijelom prijektu označavanja kvalitet na području Šibensko – kninske županije LIKE HOME pogledajte ovdje .

Također, iz TZ grada Vodica najavljuju nastavak ciklusa edukacija za domaćine u obiteljskom smještaju u suradnji sa Savjetovalištem za vlasnike obiteljskog smještaja “Interligo”. Sljedeća radionica će se održati 26. i 27. svibnja.

Program vjernosti

TZ grada Vodica svake godine na poseban način zahvali i simbolično nagradi svoj dugogodišnje goste. Tako i ove godine u okviru programa vjernosti organizira poseban prijem, gdje će dugogodišnjim gostima koji Vodice posjećuju 20, 30, 35 ili 40 i više godina dodijeliti  zahvalnice i prigodne. Također, pozivaju pružatelje usluga smještaja, koje će tokom turističke sezone 2017. posjetiti dugogodišnji gosti,  da se jave u TZ grada Vodica kako bi ih obavijestili o svojim dugogodišnjim gostima kako bi ih uključili u spomenuti program.

Zgodno i pohvalno da se Turistička zajednica javno i službeno zahvali svojim dugogodišnjim gostima, kao i simboličnim poklonima. Tu se ne radi o poklonu kao takvom, nego o znaku pažnje, a to je najvrijednije. Koliko god je nekima ovaj znak pažnje ( program vjernosti )  manje važan i nebitan, svakako kako gostima puno znači. Ne zaboravite kako se turistički mozaik sastoji od tisuću kockica, te je svaka važna, koliko god mala bila jer upravo ona čini mozaik potpunim.

Povezana vijest: VODICE DOBIVAJU DRUGAČIJU I INOVATIVNU PLAŽU – MORSKU LAGUNU

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN