Zagreb dobio svoje izdanje Time Out vodiča – Time Out Zagreb

Zagreb od ove godine ima novi turistički vodič na engleskom jeziku u sklopu svjetski najpoznatije turističke franšize vodiča Time Out. Novo zagrebačko izdanje magazina na čak 208 kolor stranica...

Zagreb od ove godine ima novi turistički vodič na engleskom jeziku u sklopu svjetski najpoznatije turističke franšize vodiča Time Out.

Novo zagrebačko izdanje magazina na čak 208 kolor stranica predstavlja glavni grad Hrvatske u svim najboljim aspektima. Isto tako Time Out Zagreb promovira brojne mogućnosti koje Zagreb nudi stranim i domaćim urbanim istraživačima, željnih raznolikih kulturnih, zabavnih, enoloških i gurmanskih iskustava. 

Časopis uređuju i pišu ljudi na temelju svojih iskustava, što daje posebnu vrijednost istom, a samim time i popularnosti Time Out izdanja.

Martina Bienenfeld, direktorica TZ grada Zagreba, istaknula je kako je ovo samo početak suradnje, te kako će ove godine izači još jedno izdanje Time Out Zagreb, a kako je plan za drugu godinu da se sva četiri godišnja doba obilježe kroz četiri Time Out Zagreb izdanja.  “Sve što se događa u Zagrebu zaslužuje biti dio ovog magazina. Najbolji dio svakako je taj što ga pišu novinari na temelju stvarnih iskustava, koja omogućuju da glavni grad Hrvatske 365 dana u godini ima svoju turističku priču“, izjavila je Bienenfeld.

U sklopu novog Time Out Zagreba nalazi se i poseban, integrirani prilog o zdravstvenom turizmu u Zagrebu kao iznimno važnom i konstitutivnom dijelu rastuće turističke ponude u metropoli. 

Govoreći o raznolikoj turističkoj ponudi direktor Poliklinike Bagatin Ognjen Bagatin istaknuo je kako Zagreb i Hrvatska mogu i zaslužuju biti top destinacija zdravstvenog turizma u Europi. Također, naglasio je da kvalitetnom komunikacijom možemo privući turiste, edukacijske centre i potencijalne ulagače, pri čemu su najvažniji zajedništvo i sinergija snaga iz društvenog, hotelskog, kulturnog i zdravstvenog segmenta.

Zagreb ovom publikacijom po prvi puta dobiva svoje posebno izdanje u Time Out globalnoj medijskoj obitelji tiskanih i digitalnih medija koji izlaze u 58 zemalja i 315 gradova s publikom od 242 milijna čitetelja diljem svijeta. Iako je danas digitalna platforma jača, tj. online izdanje, svakako kako i kvalitetno bogato print izdanje ima svoju vrijednost. 

Time Out Zagreb pridružuje se ostalim ovogodišnjim izdanjima u Hrvatskoj: Time Out Istria, Time Out Rijeka i Time Out Croatia 2019.

Digitalno izdanje Time Out Zagreb 2019 možete skinuti OVDJE


Vijesti: