Zagorje dobilo svoju turističku karticu – Zagorje Card

Od veljače ove godine i Zagorje je dobilo svoju turističku karticu – Zagorje Card, zahvaljujući Turističkoj zajednici Krapinsko – zagorske županije. Turistička kartica služi za povećanje turističke potrošnje te...

Od veljače ove godine i Zagorje je dobilo svoju turističku karticu – Zagorje Card, zahvaljujući Turističkoj zajednici Krapinsko – zagorske županije.

Turistička kartica služi za povećanje turističke potrošnje te prodaji doživljaja i sadržaja na području cijele županije. Turistička kartica Zagorje Card je besplatna, traje pet dana od dana kada se podigne, te nudi 10% popusta na usluge u tri kategorije: kultura, gastronomija i kupalište tj. SPA ponudi.

Ideja za Zagorje Card nastala je prošle godine te nakon pola godine pripreme u veljači ove godine i Zagorje je dobilo svoju turističku karticu, koja se u kratkom vremenu pokazala kao pun pogodak, ističu iz TZ Krapinsko – zagorske županije.  „Trenutno imamo 25 dionika, no iz dana u dan se javljaju i novi poslovni turistički subjekti koji se žele uključiti što nas jako veseli. U startu smo tiskali 5.000 komada kartica, ali kako je odaziv bolji od očekivanog, morati će tiskati nove kartice, što je odlična vijest „ističe Martina Belina iz Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije te dodaje kako su kartice tiskane u pet različitih varijanti i motiva, a uz svaku  karticu dolazi i brošura gdje su navedeni svi dionici i njihove lokacije, kako bi se turisti što bolje snašli i informirali o pogodnostima koje nudi Zagorje Card.

Odlična vijest kako za sve turističke djelatnike tako i za turiste, kako domaće tako i za strane, jer ono što je najvažnije, cijela priča odlično funkcionira tj. postoji potražnja, a samim time i potrošnja. Zaokružen ciklusi i win-win na zadovoljstvo svih.

Uživajte u razgledavanju zagorskih muzeja i dvoraca, tradicionalnoj zagorskoj kuhinji ili provedite dan u nekom od naših vodenih parkova s termalnom vodom – poruka je TZ Krapinsko – zagorske županije

Zagorje card turistička kartica može se naći u svim turističkim zajednicama, informativnim centrima i hotelima na području županije, a popis svih dionika možete naći OVDJE. Također, iz TZ Krapinsko – zagorske županije pozivaju sve turističke subjekte da ih kontaktiraju ukoliko se želite priključiti ovoj odličnoj turističkoj priči.

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN