Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti u Istri

Stožer civilne zaštite Istarske županije izvijestio je da su se odlučili na dodatno pooštravanje mjera, kao što je zatvaranje svih ugostiteljskih objekta u Istarskoj županiji, prenosi N1. Načelnik Stožera Dino...

Stožer civilne zaštite Istarske županije izvijestio je da su se odlučili na dodatno pooštravanje mjera, kao što je zatvaranje svih ugostiteljskih objekta u Istarskoj županiji, prenosi N1.

Načelnik Stožera Dino Kozlevac rekao je da od sutra (15.03. nedjelje) pa sve do 14. travnja trgovački centri se moraju pridržavati protuepidemijskih mjera, a to uključuje ograničavanje broja ljudi u centrima, ispred blagajni se moraju postaviti oznake od metar i pol udaljenosti, što veći broj blagajni, a svi tržni centri mogu raditi do 18 sati.

Zatvaraju se svi ugostiteljski objekti, osim dostave hrane i pučke kuhinje. Trgovine prehrane manje veličine, kao i one na benzinskim postajama mogu raditi do 18 sati.

Uslužne djelatnosti u kojima se ostvaruje neposredni kontakti – frizeri, pedikeri itd. također prekidaju rad do 14. travnja. Ostaje na snazi preporuka da djeca ostaju kod kuće do 14. travnja

Izvor: N1 / Foto: Pixabay.com

Povezane vijesti: