Valamar Riviera jedanaesti put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner

Valamar Riviera d.d. jedanaesti je put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima , te je postigla izniman uspjeh od 95% ukupnog broja bodova unatoč...

Valamar Riviera d.d. jedanaesti je put nagrađena prestižnim Certifikatom Poslodavac Partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima , te je postigla izniman uspjeh od 95% ukupnog broja bodova unatoč značajnom postroženju standarda potrebnih za dobivanje Certifikata.

U području Upravljanja učinkom Valamar je postigao maksimalan broj bodova, zahvaljujući transparentnim procesima praćenja i nagrađivanja radnog učinka, povezanosti praćenja zaposlenika sa strategijom i razvojem te upravljanja karijerom i napredovanjem zaposlenika. „Iznimno nam je zadovoljstvo što smo od struke prepoznati kao kompanija koja ima kvalitetnu i jasno usmjerenu strategiju upravljanja ljudskim potencijalima. Našim zaposlenicima nudimo razne mogućnosti za kontinuirano profesionalno napredovanje kroz interne programe edukacija i nagrađivanja, a osim toga, fokusirani smo i na brigu o cjelokupnoj kvaliteti života i rada naših djelatnika. Potencijalni zaposlenici nas prepoznaju kao jednog od najpoželjnijijh poslodavaca u turizmu, što dodatno potvrđujemo ovako vrijednim i široko prepoznatim certifikatom kao što je  Poslodavac Partner“, izjavila je Mary Ann Dizdar, voditeljica projekata u Sektoru ljudskih potencijala Valamar Rivijere.

Valamar Riviera ističe se izvrsnim praksama u planiranju edukacije i razvojnih programa stalno zaposlenih i sezonskih radnika, internom dijeljenju znanja te općenito dostupnosti i raznolikosti edukacija omogućenih zaposlenicima ističu iz Selectio gurpe te dodaju kako se u organizaciji prepoznaju talenti i ključni zaposlenici te se mnogo ulaže u promicanje kulture razvoja kompetencija.

Trenutno je 42 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji, a Valamar Riviera je jednini poslodavac s spomenutom titulom iz sektora turizma.

Vijesti: