Najavljen najveći godišnji skup hrvatskog kampinga – 11. Kongres hrvatskog kampinga

U organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), od 13.-15.11.2017. u Šibeniku (Solaris Beach Resort), održava se najveći godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti, kao i svih zainteresiranih pojedinaca. Ovogodišnji 11....

U organizaciji Kamping udruženja Hrvatske (KUH), od 13.-15.11.2017. u Šibeniku (Solaris Beach Resort), održava se najveći godišnji skup hrvatskog kampinga, povezanih institucija i djelatnosti, kao i svih zainteresiranih pojedinaca.

Ovogodišnji 11. Kongres hrvatskog kampinga, kroz svoj stručni dio (samom tematikom i izborom predavača), ali i kroz sajamski dio (izložbom preko 20 modela mobilnih kućica i glamping šatora, te raznovrsne opreme i usluga u kampingu), zasigurno i u 2018. godini postaje centralno mjesto susreta hrvatskog kamping sektora i povezanih djelatnosti.

U posljednjih deset godina, Kongres hrvatskog kampinga, u organizaciji KUH-a, nametnuo se kao centralni skup razmjene znanja i iskustava, edukacije i susreta predstavnika hrvatskog kamping sektora i povezanih djelatnosti. “Od prvog, održanog 2007. godine, pa do prošlogodišnjeg jubilarnog 10. Kongresa hrvatskog kampinga, ukupno preko 1.800 sudionika međusobno se upoznalo i razmijenilo iskustva, sagledalo razvojne trendove i brojke europskog i hrvatskog kampinga, alate i načine promocije, upoznalo i dogovorilo suradnju s direktorima predstavništava HTZ-a s nekih od najjačih emitivnih tržišta, razgovaralo s inozemnim stručnjacima u kampingu, oglašavanju i povezanim djelatnostima, dobilo poticaj i nove ideje vezano uz poboljšanje kvalitete i prilagodbu očekivanjima gostiju kampova (glamping, luksuzni kampovi itd.), vidjelo najnovije inovativne modele mobilnih kućica, kao i ostale raznovrsne opreme za kampove.” ističe Adriano Palman direktor Kamping udruženja Hrvatske te dodaje kako i ne manje važno, iz tematike nije nikada ispuštena rasprava oko pitanja razvoja i problematike te podizanja opće razine konkurentnosti hrvatskog kamping sektora.

Od danas su otvorene prijave za sudjelovanje na ovogodišnjem, 11. kongresu hrvatskog kampinga, a u  sklopu kongresa, ujedno će se najboljim kampovima dodijeliti posebna priznanja za kvalitetu kampova Croatia’s Best Campsites, OK mini camps, Naj Kamp Adria 2017, oznaka Ecocamping te nagrada za najinovativnije kampove godine. Zadnjeg dana kongresa planiran je zajednički izlet svih sudionika.

Na kongresu se očekuje veliki broj predstavnika kamping industrije iz naše zemlje i inozemstva, vlasnika i predstavnika kampova, javnog sektora i drugih gospodarskih te strukovnih udruženja u Hrvatskoj.

Prijavite se putem linkova u nastavku:

 

Vijesti: