Crikvenica dobila prvi zip line u Europi iznad mora

Kakav je osjećaj spuštati se niz čelično uže u more? Gledati prekrasan poluotok Kačjak iz potpuno nove perspektive, u društvu leptirića u trbuhu zbog navale adrenalina? Odgovore na ova...

Kakav je osjećaj spuštati se niz čelično uže u more? Gledati prekrasan poluotok Kačjak iz potpuno nove perspektive, u društvu leptirića u trbuhu zbog navale adrenalina? Odgovore na ova pitanje možete saznati u Crikvenici na jedinstvenom zip line-u iznad mora.

Ovih dana Rivijera Crikvenica dobiva novi odlična i atraktivan sadržaj, koji će posebno veseliti ljubitelje adrenalina, a koji će u sklopu Adrenalin parka Crikvenica uvodi novi ekstremni sadržaj – Zip line Kačjak.

zipcrikvenica1

Ovaj popularan oblik adrenalinske zabave smješten na Kačjaku (Dramalj) jedinstven je po tome što je prvi zip line iznad mora u Europi. Početna točka se nalazi na 35 metara nadmorske visine, a dužina samoga spusta je 500 metara.  Zip line ima dvije trase, od kojih jedna završava na kopnu, druga u moru, a cijela je putanja iznad mora, što ga čini zaista posebnim. Od sada posjetitelji crikveničke rivijere mogu uživati upijajući zadivljujuće slike prirode na nezaboravan način – doživljaj koji se ne zaboravlja.

Sve informacije pratite preko službene Facebook stranice , a kako je izgledao premijerni spust pogledajte u videu.

Nova perspektiva, novi vidici, neopisivo uzbuđenje – sve je to Zip line Kačjak koji se službeno otvara u petak 24.lipnja.2016. Sve željne izazova i jedinstvenih iskustava i doživljaja za pamćenje od subote na crikveničkoj rivijeri očekuje nova vrhunska adrenalinska avantura!

Odlična turistička priča i sadržaj koji će svakako obogatiti turističku ponudu Rivijere Crikvenica.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN