8. Turistički forum kontinentalne Hrvatske “Kulturni turizam i perspektive razvoja religijskog turizma u Hrvatskoj”

Foto: Erdut

Turistička zajednica Vukovarsko – srijemske županije, Hrvatska gospodarska komora – županijska komora Vukovar i agencija „LUX promocija“ zajednički organiziraju 8. Turistički forum kontinentalne Hrvatske koji će se održati 3. i 4. listopada u Pastoralnom centru u Vukovaru.

Ovogodišnja tema Turističkog foruma je „Kulturni turizam i perspektive razvoja religijskog turizma u Hrvatskoj“. Cilj Turističkog foruma je prikazati stvarne mogućnosti razvoja religijskog turizma Hrvatske kao i argumentirano otvoriti stručnu raspravu na temu je li religijski turizam dio kulturnog turizma ili zaseban selektivni oblik turizma.

Izlaganja će prvi dan održati brojni predavači (preliminarni program možete pronaći u pratećim dokumentima), a drugi dan održat će se panel-rasprava s temom Kulturni turizam vs. religijski. Organizatori će svakako iskoristiti prigodu i svim sudionicima u sklopu programa predstaviti ključne vjerske i kulturne turističke atrakcije najistočnije hrvatske županije, nositeljice oznake EDEN destinacije upravo u kulturnom turizmu.

Prijavnicu i program Foruma potražite OVDJE

Povezane vijesti: