ACI marine u Dubrovniku otvaraju golf vježbalište i mini golf

ACI marina u Dubrovniku krajem svibnja 2017. godine otvara svojim gostima mogućnost korištenja jedinstvenog golf vježbališta i mini golf igrališta unutar marine, čime ACI d.d. još jedanput potvrđuje svoju vodeću...

ACI marina u Dubrovniku krajem svibnja 2017. godine otvara svojim gostima mogućnost korištenja jedinstvenog golf vježbališta i mini golf igrališta unutar marine, čime ACI d.d. još jedanput potvrđuje svoju vodeću ulogu u pružanju izvrsne i inovativne usluge u svojim marinama.

 Gol vježbalište izgrađeno je po inovatiovnom konceptu  “GOLF RANGE CONCEPT“  te je tako ACI marina Dubrovnik postat prva marina koja nudi takav jedinstveni sadržaj svojim gostima. Projekt izgradnje “GOLF RANGE CONCEPT“ (GRC) je najnovija ideja izgradnje golf vježbališta na površini veličine jednog teniskog terena. GRC svojom inovativnošću i odlično razrađenom koncepcijom promovira golf i čini ga dostupnim svima. GRC se sastoji od mini golf igrališta i golf vježbališta koje obuhvaća sve elemente profesionalnog golf igrališta  na kojem se mogu vježbati svi udarci s pravih golf terena, te je tako pogodan za golfere i njihovu vježbu tijekom boravka u marini. Međutim, vježbalište je namijenjeno i svim početnicima, slučajnim prolaznicima, mještanima…svima onima koji bi htjeli probati igrati golf a nikada nisu držali golf palicu u rukama.

Golf vježbalište sadrži sljedeće elemente: „Putting green“ sa 6 rupa, „Sand bunker“ – pješčana prepreka za igranje iz pijeska, „Chipping green“ – za kratku igru, „Practice nets“ –2 kaveza sa matama pozicioniranim za vježbanje dugih udaraca te Mini golf igralište sa 9 raznovrsnih polja. Projekt GRC je rađen na bazi površine jednog teniskog terena 600-800 m2. U izgradnji golf vježbališta korišteni su najsuvremeniji materijali i umjetna trava namijenjena upravo za golf. Na taj način otvara se mogućnost da golf vježbalište bude otvoreno tijekom cijele godine.

Gostima je na raspolaganju profesionalna golf oprema – Dunlop setovi odgovarajućih golf palica u torbama / za dešnjake i ljevake, dame i gospodu, posebni setovi za djecu po dobnim skupinama, loptice i košarice kao i mini golf palice i loptice – sve potrebno je uključeno u cijenu za sat igranja. Uz podršku golf animatora, svaki gost će moći naučiti svoje prve udarce i uživati u golfu. Kao zabava za cijelu obitelj tu je i moderno mini golf igralište od umjetne trave sa 9 raznovrsnih polja.

„Novi golf sadržaj u ACI marini u Dubrovniku namijenjen je svim našim gostima nautičarima, koji svoje vrijeme boravka u marini žele provesti aktivno, uz golf ili mini golf zabavljajući svoje društvo ili cijelu svoju obitelj, a mnogi od njih će otići bogatiji sa znanje jednog novog sporta, koji će, vjerujemo doživjeti vrlo brzo široku popularizaciju na našoj obali. ACI u razvoju svojih marina želi biti poseban, raznolik, svestran i dostupan svim gostima.“ ističu iz ACI marina te dodaju kako su ponosni na ovo ulaganje u infrastrukturu ACI marine u Dubrovniku jer su otvorena vrata za nove i različite goste koji su željni sportskih sadržaja.

Primjer Golf Range Concept-a u ACI marini Dubrovnik predstavlja pilot projekt koji će se nastaviti i u drugim ACI marinama pogodnima za takvu vrstu aktivnosti te će ACI marine postati jedinstvenim lancem marina sa standardiziranom ponudom ovakvih golf vježbališta.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN