Adriagate pokrenula akciju promoviranja i poticanja ljetovanja u Hrvatskoj

Adriagate nagrađuje hrvatske goste s 500 kn popusta na privatni smještaj diljem Jadranske obale Turistička agencija Adriagate pokrenula je akciju dodatnog promoviranja i poticanja ljetovanja u Hrvatskoj kako bi sačuvali Hrvatski turizam...

Adriagate nagrađuje hrvatske goste s 500 kn popusta na privatni smještaj diljem Jadranske obale

Turistička agencija Adriagate pokrenula je akciju dodatnog promoviranja i poticanja ljetovanja u Hrvatskoj kako bi sačuvali Hrvatski turizam i radna mjesta, shodno nastaloj situaciji oko pandemije COVID-19.

Upravo iz tog razloga agencija će se odreći dijela svoje provizije kako bi se solidarizirala sa svim građanima Lijepe naše, potakla ih da rezerviraju ljetovanje na našoj obali i očuvaju turizam rezervacijom privatnog smještaja.

Ovom akcijom želimo omogućiti građanima da iz naše bogate ponude pronađu povoljniji privatni smještaj za zasluženi odmor s najmilijima, istovremeno pružajući potporu hrvatskom turizmu i privatnim iznajmljivačima diljem Jadranske obale“, napominje Mate Balić, direktor Adriagate-a te naglašava kako u ovom trenutku svi skupa trebamo učiniti nešto jedni za druge, te su se odlučili ovom akcijom dati doprinos razvoju domaćeg gospodarstva potičući ljude na putovanja unutar države. “Stoga smo odlučili sve hrvatske građane nagraditi s voucherom u iznosu od 500 kn.” ističe Balić.

Popust se odnosi na privatni smještaj, a da bi ga iskoristili potrebno je promotivni kod: Ljeto2020 unijeti u rezervacijski proces na Adriagate web stranici

Uvjeti za ostvarivanje poklon bona su da se rezervacija privatnog smještaja mora ostvariti preko Adriagate web stranice te da se odnosi za sezonu 2020. te da ukupan iznos rezervacije ne može biti manji od 3.000 kn.

Inače, Adriagate je tvrtka koja je specijalizirana za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj na području Istre, Kvarnera, Dalmacije, kontinentalne Hrvatske i Crne Gore. Uspješno djeluju od 2001.g sa sjedištem u Splitu gdje je smješten i centralni rezervacijski sustav na kojem se vodi booking za više od 10.000 apartmana i kuća za odmor.

Osim sjedišta, Adriagate.com ima i receptivne poslovnice u Vodicama, Rogoznici, Vrboskoj na otoku Hvaru, Primoštenu i Omišu u kojima pruža podršku iznajmljivačima i gostima

Povezane vijesti: