Air Pannonia pojačali svoju flotu novom Cessnom. Jedina tvrtka u Hrvatskoj koja u svom vlasništvu ima tri JET-a

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika, nakon dva zrakoplova ( CJ-a registarskih oznaka 9A-JIM, i CJ2 registarskih oznaka 9A-JIP ) pojačali su svoju...

Air Pannonia, zrakoplovni operator sa sjedištem u Osijeku usmjeren prijevozu poslovnih korisnika, nakon dva zrakoplova ( CJ-a registarskih oznaka 9A-JIM, i CJ2 registarskih oznaka 9A-JIP ) pojačali su svoju flotu s još jednim poslovnim zrakoplovom ili novom Cesnsnom – poslovni zrakoplov sa sedam sjedala.

Tako je Air Pannonia postali jedina tvrtka u Hrvatskoj koja u svom vlasništvu ima tri JET-a. 

Riječ je o zrakoplovu koji je jedan od komfornijih ove klase, a stigao je iz Ujedinjenog Kraljevstva. Air Pannonia sada je već prepoznatiljiv brand na europskom i širem tržištu, pa tako ne čudi potreba za dodatnim širenjem i ulaganjem u proširenje flote.

S obzirom da se povećala potražnja upravo za letovima sa CJ2 odlučili smo slijediti potrebe tržišta i povećati naše kapacitete. Naši stalni klijenti su ljudi iz poslovnog svijeta, svijeta sporta, kao i šoubiznisa koji imaju stalnu potrebu za našim uslugama. Uz naša tako sada tri zrakoplova, ponosni smo i na novo uređenje i proširenje servisnog kapaciteta i hangara na Zračnoj luci Klisa na kojoj smo upravo i upriličili svečani dolazak našeg novo zrakoplova” ističe Zrinka Kujundžija, iz tvrke AIr Pannonia.

Foto Air Pannonia

Inače, Air Pannonia sestrinska je tvrtka Air Tractora iza koje stoji tradicija bavljenja zrakoplovstvom 28 godina. Tvrtka je u obiteljskom vlasništvu i jedina su tvrtka u Hrvatskoj koja se bavi svim segmentima zrakoplovstva (školovanjem pilota, servisom, testiranjem engleske jezičnosti pilota, medicinskim prijevozom organa te naravno VIP prijevozom poslovnih korisnika). Također, Air Panonia jedni su od inicijatora i osnivača Klastera zdravstvenog turizma Pannonian Health u Osijeku.

Foto: Jetcraft.com

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN