Ako se bavite ljudskim resursima u turizmu PromoForum je "place to be"

PROMOFORUM – konferencija o ljudskim potencijalima u turizmu u sklopu Promohotela nastavlja se i ove godine

Autor:  HrTurizam Promo

24. veljače 2022.

Promohotel 2022. – 37. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održati će se u porečkoj dvorani Žatika od 02. – 05. ožujka 2022. godine.

Sajam će se održati na 4500 kvadratnih metara unutrašnjeg i 500 kvadratnih metara vanjskog izložbenog prostora, a sajam je namijenjen svima u Horeca industriji, vlasnicima i menadžerima hotela, iznajmljivačima apartmana, vlasnicima kafića i restorana.

Cilj održavanja sajma je približavanje turističkim djelatnicima, ali i našim sugrađanima svjetske trendove u ugostiteljstvu i turizmu te tako doprinijeti promociji i razvoju grada, županije, Republike Hrvatske, ali i šire regije.

PROMOFORUM konferencija o ljudskim potencijalima u turizmu nastavlja se i ove godine

Promoforum

Za sve koji vode timove ljudi, žele poboljšati svoje procese i biti u korak s trendovima, PromoForum je svakako "place to be".

PromoForum 2022 je edukativno lice Promohotela - međunarodnog sajma prehrane, pića i opreme za turizam s fokusom na edukacije i razvoj ljudskih potencijala u HoReCa području.

Ovogodišnji PromoForum kao drugo takvo izdanje ugostiti će Konferenciju o ljudskim potencijalima koja se organizira u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre, a okupit će renomirane hrvatske predavače koji će održati zanimljiva, praktična i korisna predavanja za osobni i profesionalni razvoj na individualnoj i organizacijskoj razini.

Drugi dan PromoForum ugostiti će predavanja Marinele Dropulić Ružić iz Merkalisa, Saše Tenodia iz Hangar produkcije te Vedrana Sorića iz Sorbel Grupe - odličan miks predavača o ljudskim potencijalima u turizmu.

"Proaktivnost. Strast. Stvaralaštvo. Ispunjenost - ako ovo ne osjećate u onome što radite, niste u stanju Meraklisa i vrijeme je za kratku analizu; zašto i kako to promijeniti? Bez obzira što radili, koliko dugo radili ili koja je Vaša priča, ovo stanje je cilj kojem svaki čovjek prirodno teži. Otkrivanje prepreka na tom putu koje stvaraju unutarnje konflikte i konflikte s drugima, prvi je važan korak. Napravimo ga zajedno." najavila je Marinela Dropulić Ružić iz Meraklisa. 

"Mnogi vrhunski manageri izjavljuju da je sve prodaja i da smo svi prodavači bez obzira na poziciju u firmi na kojoj se nalazimo. Kako bismo u današnje brzo i izazovno doba bili konkurentniji, prodaja se mora transformirati i prihvatiti suvremene izazove. Vrijeme je da svi sadašnji i budući prodavači prihvate kako, pored osobnog karaktera, prodajnog mindseta te temeljnih prodajnih znanja, moraju svladati i digitalne prodajne tehnike kao neizostavan dio struke." ističe Vedran Sorić iz Sorbel group-e.

Screenshot 2022 02 24 at 16

/ / / PROGRAM STRUČNIH DOGAĐANJA SAJMA PROMOHOTEL

Na PromoForumu spaja se teorija i praksa kroz specijalizirana predavanja vrhunskih stručnjaka iz područja upravljanja ljudskim potencijalima, osobnog i profesionalnog razvoja, neuroznanosti, liderstva i netradicionalnog načina prodaje te odnosa s gostima , panel raspravu o mogućnostima uključivanja osjetljivih skupina (mladi, starije dobne skupine i osobe s invaliditetom) na radna mjesta u turizmu te predstavljanje programa, planova, projekata od strane Ministarstva turizma i sporta po pitanju rješavanja problematike radne snage u turizmu s posebnim fokusom na privlačenje osjetljivih radnih skupina na radna mjesta.

Također PromoForum u sklopu cijelog programa fokus stavljaju i na digitalizaciju te informatizaciju poslovanja, edukacije za djelatnike i voditelje turističkih zajednica, te sve one koji su objedinjeni u pojmu "obiteljski smještaj" za koje je također kreiran zanimljiv i koristan program edukacija.

Više informacija o načinu prijave, kao i cijelom programu konferencije o ljudskim potencijalima u turizmu - PromoForum potražite  OVDJE 

 

Autor:  HrTurizam Promo

24. veljače 2022.