Andrea Glavan, nova direktorica Boutique Hotela Alhambra

Uspješnom timu prepoznatljivog Boutique Hotela Alhambra, ekskluzivnog objekta u uvali Čikat u Malom Lošinju, s početkom godine pridružila se nova direktorica, Andrea Glavan.  Na poziciju direktorice ovog hotela, Andrea...

Uspješnom timu prepoznatljivog Boutique Hotela Alhambra, ekskluzivnog objekta u uvali Čikat u Malom Lošinju, s početkom godine pridružila se nova direktorica, Andrea Glavan. 

Na poziciju direktorice ovog hotela, Andrea Glavan dolazi s više od 25 godina iskustva u ugostiteljskom sektoru, dok njezino znanje i iskustvo o samom brenda Lošinj Hotels&Villas proizlazi iz činjenice da je radila na svim razinama organizacije.

Prije aktualnog imenovanja, Andrea Glavan je bila direktorica lošinjskog 5* Hotela Bellevue, gdje je stekla menadžersko iskustvo upravljajući hotelom od faze izgradnje, preko otvaranja do njegova pozicioniranja do statusa luksuznog hotela nagrađivanog nizom respektabilnih nagrada.

“Ova promjena u organizaciji pružit će novu perspektivu u daljnjem razvoju i pozicioniranju Boutique Hotela Alhambra kao luksuznog objekta usmjerenog na kreiranje i jedinstvene ponude i iskustava koja mogu zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih gostiju. Predanost očekivanjima visoke razine učinkovitosti, kako kod sebe, tako i kod cijeloga tima, te sposobnost kreiranja i uspješnog provođenja hotelskih standarda glavni su naglasci dosadašnje karijere Andreje Glavan. Uz to, dubinsko poznavanje hotelske industrije, kao i trendova u luksuznom segmentu sigurno će se pokazati značajnim za daljnji razvoj Boutique Hotela Alhambra” ističu iz Jadranka grupe

Boutique Hotela Alhambra je smješten u austro-ugarskoj vili građenoj 1912. te je član mreža Virtuoso, Traveller Made i iznimno cijenjene Small Luxury Hotels of the World. Posebno je prepoznat po restoranu svjetske klase Alfred Keller, koji je u značajnoj mjeri posvećen jelima od probranih lokalnih i sezonskih namirnica.

Foto: LH&V

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN