Arena Hospitality Group dobila svjetsko priznanje za odgovorni turizam

Arena Hospitality Grupa ( AHG ) u sklopu ovogodišnje svjetske turističke burze WTM u Londonu dobila je priznanje svjetske organizacije “Responsible Tourism Partnership” za odgovorni turizam i snalaženje u...

Arena Hospitality Grupa ( AHG ) u sklopu ovogodišnje svjetske turističke burze WTM u Londonu dobila je priznanje svjetske organizacije “Responsible Tourism Partnership” za odgovorni turizam i snalaženje u pandemiji covid-19.

Uslijed krizne situacije uzrokovane epidemijom COVID-19 koronavirusom, Arena Hospitality Group d.d., stavila je na raspolaganje sve svoje mogućnosti kako bi doprinijela lokalnoj zajednici i stanovništvu da se što lakše prebrodi teška situacija u kojoj se svi nalazimo.

Tako su iz AHG donirali Općoj bolnici Pula 35 LCD televizora kako bi se pacijentima olakšao boravak, donirali su 100-tinjak “lunch paketa” dnevno za medicinsko osoblje bolnice te su stavili svoje zaposlenike na raspolaganje da pomažu u pripremi useljenja u nove prostore bolnice i čišćenju za što skorije useljenje u bolničke odjele.

Također, u suradnji sa bolnicom i iskazanom njihovom potrebom, a zajedno sa dugogodišnjim partnerom Kamgrad d.o.o. jednom od vodećih domaćih tvrtki u sektoru graditeljstva, AGH je donijela odluka o financiranju kupovine medicinske opreme tj. uređaja za dezinfekciju prostorija UVDI-360 u cilju što efikasnije borbe protiv COVID-19 infekcije. Ukupan iznos od 362.500 kn financirao se u omjeru 50% / 50% između Kamgrada i AHG-a.

Tako je AHG još jednom potvrdila svoju društvenu odgovornost i predanost zajedničkoj dobrobiti lokalne zajednice, a koje je prepoznala i nagradila svjetska organizacija “Responsible Tourism Partnership

 

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN