Arena Hospitality Group uvela online prijavu – web check-in

Arena Hospitality Group ( AHG ) u srpnju je predstaviti novu mogućnost online prijave – web check-in, koja znatno skraćuje vrijeme prijave. Web check-in jednostavan je način prijave koji...

Arena Hospitality Group ( AHG ) u srpnju je predstaviti novu mogućnost online prijave – web check-in, koja znatno skraćuje vrijeme prijave.

Web check-in jednostavan je način prijave koji ubrzava i olakšava cijeli postupak prijave, pogotovo u današnje vrijeme zbog svih epidemioloških mjera. Poveznica putem koje se vrši web check-in šalje se na e-mail adresu navedenu u rezervaciji te je aktivna tri dana prije datuma dolaska. Po dolasku u objekt, za brzu registraciju dokumenata i preuzimanje ključeva moguće je koristiti samoposlužni kiosk za prijavu.

Web check-in se također može koristiti za podmirivanje računa za smještaj prema rezervaciji, a sve ostale usluge korištene za vrijeme boravka naplaćuju se na recepciji prilikom odjave, ističu iz AHG-a.

Također, Arena Hospitality Group kampovi Arena Grand Kažela i Arena One 99 Glamping dobili su priznaje „Recommanded 2020“ od renomiranog talijanskog kamping magazina i portala „Golden Camping – Quality Outdoor Experiences“.

Povezane vijesti: