Arena Hospitality Grupa uvela ponudu za digitalne nomade

Trenutna krizna situacija uzrokovana globalnom pandemijom pokazala je da, zahvaljujući primjeni digitalne tehnologije, većinu poslova možemo obavljati kako u uredu, tako i bilo gdje drugdje. Dovoljno je imati prijenosno...

Trenutna krizna situacija uzrokovana globalnom pandemijom pokazala je da, zahvaljujući primjeni digitalne tehnologije, većinu poslova možemo obavljati kako u uredu, tako i bilo gdje drugdje. Dovoljno je imati prijenosno računalo, mobilni uređaj i kvalitetnu internetsku vezu.

Upravo tu činjenicu prepoznao je i brzo se prilagodio turistički sektor, te su mnoge hotelske kompanije, kako globalne tako i hrvatske, ponudile posebne ponude ciljajući digitalne nomade tj. otvorile svoje hotele za poslovne goste koji koriste hotel kao ured.

Tako je i Arena Hospitality Grupa (AGH) ponudila posebne ponude za digitalne nomade, i to u svojim kampovima Arena Grand Kažela i Arena Stoja, a koji su otvoreni tijekom cijele godine, kao i u hotelu Park Plaza Histria u Puli.

“Arena Hospitality Grupa uvijek je otvorena prema novim tržišnim izazovima, spremna našim gostima pružiti kompletnu takvu uslugu koja im je potrebna ne samo u svrhu odmora već i u svrhu obavljanja posla za vrijeme boravka u hotelima i kampovima. Upravo boravak u kampovima Arena Grand Kažela i Arena Stoja omogućavaju takav bijeg od užurbanog, dinamičnog i redovnog ritma koji je postao naša svakodnevica. Netaknuta priroda omogućava da se dožive ljepote jeseni i zime, a da se pritom nesmetano obavljaju i svi poslovni zadaci i obveze”, ističu iz Arena Hospitality Grupe.

U spomenutim otvorenim kampovima tijekom cijele godine osigurana je visoko kvalitetnu digitalna infrastruktura, koja uz postojeću kvalitetu smještaja mobilnih kućica zadovoljava i privatne i poslovne potrebe.

Za digitalne nomade iz Arena Hospitality Grupe su osigurali minimalno potrebno: self check-in (beskontaktni), beskontaktno plaćanje, super brzi internet, Netflix aplikaciju, OTT iPTV uslugu za gledanje TV kanala u svakom dijelu kampova putem mobilnih uređaja te mobilnu aplikaciju za “best guest experience”.

Također, Arena Hospitality Grupa je u sklopu ovogodišnje svjetske turističke burze WTM u Londonu dobila je priznanje svjetske organizacije “Responsible Tourism Partnership” za odgovorni turizam i snalaženje u pandemiji covid-19.

/ / / Arena Hospitality Group dobila svjetsko priznanje za odgovorni turizam

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN