Bernays hrvatskim iseljenicima dodjeljuje dvije besplatne školarine za diplomski studij turizma u Zagrebu

Edward Bernays University College iz Zagreba objavio je da će dvoje pripadnike hrvatske dijaspore dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanja doživljajem u turizmu.  Natječaj za dodjelu školarina za hrvatskim...

Edward Bernays University College iz Zagreba objavio je da će dvoje pripadnike hrvatske dijaspore dodijeliti besplatne školarine za diplomski studij Upravljanja doživljajem u turizmu. 

Natječaj za dodjelu školarina za hrvatskim iseljenicima #BeReady2Return – svakako drugačiji i više nego zanimljiv koncept. Riječ je o dvogodišnjem studiju koji se izvodi u Zagrebu, a namijenjen je svima onima koji se žele vratiti na studij u svoju domovinu i spremno krenuti u karijeru.

Nastava na diplomskom studiju turizma na Edward Bernays University Collegeu izvodi se na hrvatskom, uz pohađanje određenih kolegija na engleskom jeziku, dok je ispite u sklopu studija moguće polagati na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Prilika za studij je jedinstvena budući da se upravljanje doživljajem i iskustvom smatra zanimanjem budućnosti, navode iz Bernays-a te dodaju kako kako je diplomski studij koncipiran na način da individualno uključuje studente u nastavu i upoznaje ih s najnovijim tehnikama i vještinama gdje je izrazito jaka značajka kreativnost.

Teorijska utemeljenost studija, ali i praktična potreba ukupnog turističkog sektora, zbog novih trendova i načina života polazište je i temelj ponašanje potrošača, u ovom slučaju konzumenta iskustva. Tijekom studija, povratnici u domovinu, imat će priliku izbrusiti znanja o Hrvatskoj kao konkurentnom turističkom brendu, upoznati kreativnost u turizmu te dobiti vještine kojima će biti sposobni strateški pristupiti razvoju destinacije” navode iz Bernays-a.

Jedan od uvjeta natječaja je da kandidati moraju imati najmanje B1 razinu znanja engleskog jezika te A2 razinu znanja hrvatskog jezika. Prijave na natječaj otvorene su sve do 5. srpnja 2021.

Povezane vijesti:

Hrvatski HR English EN