British Airways povećava promet prema Hrvatskoj

British Airways, od kolovoza će značajno povećati broj tjednih letova prema destinacijama u Hrvatskoj, javljaju s portala Croatian Aviation. Tako će British Airways od 01. kolovoza povećati broj tjednih...

British Airways, od kolovoza će značajno povećati broj tjednih letova prema destinacijama u Hrvatskoj, javljaju s portala Croatian Aviation.

Tako će British Airways od 01. kolovoza povećati broj tjednih letova prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, te će ponovo pokrenuti letove na liniji London – Pula.

Svi letovi British Airwaysa obavljaju se iz zračne luke London Heathrow, pa su tako i letovi prema Dubrovniku (koji su prometovali s Gatwicka) prebačeni na Heathrow.

Linija London Heathrow – Zagreb trenutno prometuje tri puta tjedno, no od 01. kolovoza British Airways letjeti će između ova dva grada svakodnevno.

Linija London Heathrow – Dubrovnik krenula je s prometovanjem 16. srpnja također tri puta tjedno, no od početka kolovoza i ova će linija prometovati svakog dana u tjednu.

Linija London Heathrow – Split prometuje od 09. srpnja četiri puta tjedno, a od 02. kolovoza na ovoj će liniji biti čak devet tjednih letova (svakog dana u tjednu, ponedjeljkom i nedjeljom dva leta dnevno).

British Airways ponovo će uspostaviti redovne letove na liniji London Heathrow – Pula. Ova linija zbog epidemije još nije prometovala u ovogodišnjem ljetnom redu letenja, no od 01. kolovoza uvode se dva leta tjedno, svakog utorka i subote.

Izvor: Croatian Aviation / Foto: British Airways

Povezane vijesti: